100 DE ANI DE COMUNISM: GENOCID, FURT, RUSIFICARE ȘI SATANIZAREA VALORILOR

În 2017 se împlinesc 100 de ani de când comunismul s-a înfripat pe banii Occidentului, bazat pe sistemul elitist al Occidentuilui (eugenics) de a distruge oamenii și națiunile inconvenabile dictaturilor național-socialiste și democratic-socialiste și prin acțiunile de grotescă barbarie a sălbaticilor din Est (rușii, chinezii, coreenii, ș.a.).

Gabriel Teodor GHERASIM, ziarist

Pentru poporul român a însemnat sfârtecarea unității daco-romane dintre Nistru și Tisa, genociduri, deportări, gulaguri, pușcării și moartea a peste 10% din populația daco-romană a vechii Dacii.
În plus, a însemnat deformare, amnezie și înlocuirea valorilor autentice românești cu împărțirea în „limbi și etnii” fanteziste (limbile „moldovenească” – între Nistru și Prut – cu „valahă” din Balcani), și redenumirea monștrilor… în eroi (Ceaușescu, Lenin, Stalin, Partidul Comunist/Socialist, naționalizare, tribunalul poporului, origine sănătoasă, etc.).
Copii și adulți au murit din lipsa îngrijirii medicale, a foamei, a frigului, a serviciilor sociale criminale în „raiul proletar,” cu milioanele, în acești 100 de ani, când guvernul comunist aresta și omora lent sau brutal populațiile civile, în timp ce țările capitaliste au ajuns să dea asigurări medicale, libertate de mișcare, încurajarea clasei mijlocii, maximalizarea de benecii pentru inventatori și, în general, au creat destinații de invidiat pentru refugiații din țările (neo)comuniste. Comuniștii au insistat să interzică gândirea liberă, mișcarea liberă și libertatea
cuvântului și de acțiune la populațiile subjugate, până când au fost îndepărtați și după omorârea masivă a luptătorilor pentru libertate.
Comunismul este o mișcare satanistă, după cum pastorul și supraviețuitorul pușcăriilor comuniste, Richard Wurmbrand, a detaliat în cartea sa, „Marx și Satana” 1). Scopul satanismului este sacrificiul de vieți umane lui Lucifer. În timp ce în Creștinism, Iisus s-a sacrificat pentru oameni, în satanism se așteaptă sacrificarea oamenilor lui Lucifer. Sub egida ateismului, comunismul a folosit simbolurile satanice, precum cel al stelei roșii, falsul Mesia (Lenin), falsul mormânt „sfânt” (mumia lui Lenin din Kremlin) și distrugerea de locașuri religioase cu coruperea celor care au supraviețuit în numele „clasei muncitoare” (în special a locașurilor creșține).
Pentru că satanismul solicită de la credincioșii săi „ordine prin haos” și sadism, sacrificiul de tip genocid de vieți umane este o constantă, precedată de abuz mintal, emotiv, fizic/sexual, dus până la exacerbare.
Astfel, vedem ceremonii satanice de „reeducare” a oamenilor pe sistem satanic, de la pușcăriile și gulagurile comuniste („fenomenul Pitești”), la școlile cu îndoctrinare bazată pe ură, turnătorie și îndoctrinarea spre genocid a copiilor, a adolescenților și a adulților, sub titulatura inocentă de „revoluție.”
Or revoluție/revolver înseamnă întoarcerea cu fundul în sus a omenirii, care implică, înainte de orice, distrugere.
Mai puțin cunoscut este faptul că și naziștii lui Hitler, ca și comuniștii lui Stalin și Mao, au folosit etichete simpliste pentru oamenii pe care au vrut să-i distrugă, numindu-i „inferiori” și „dușmani.” Atât Hitler, cât și dictatorii comuniști s-au inspirat din lucrările bazate pe falsele biologii și sociologii ale lui Karl Marx 2). Iar Karl Marx a venit dintr-o familie satanică și a aplicat strategia de minciună: „cea mai bună strategie a diavolului este să ne convingă că nu există” (ateismul). Scrierile, agenda, și acțiunile generate de scrierile sale au arătat în schimb exact opusul: comunismul este un cult satanic bazat pe sacrificiu 3).
Occidentul nu numai că tace, dar îi protejează pe comuniști și pe crimele lor, etichetându-i nici mai mult nici mai puțin decât ca „eliberatori”. Băncile globaliste au finanțat și profitat după crimele comuniste, de la Lenin la China comunistă a anului 2017. Guvernele, companiile și elitele miliardarilor din Vest au făcut pact cu și au profitat din crimele comunismului în mod continuu 4).
Din cauza acestor interese, Vestul laudă pe comuniști, minimalizează, neagă și/sau le acuză pe înseși victimele comuniștilor de crimele comuniștilor. Mai mult, produc maculatură de predare la copiii din școlile din Vest despre „communism”, prezentându-l în termeni de povestioare, de tipul cărțuliilor gen „micul leninist” ale anilor ’50 din secolul trecut 5), publicate în țările ocupate de comuniști. Pentru adolescenți au creat moda „communist chic”, în care este un lucru „modern” de a purta simboluri cu secera și ciocanul, sau alte însemne comuniste, de la chiloții de damă, la tricouri și ca nume de baruri și băuturi alcoolice 6).
Casa Albă a lui Obama a considerat normal să aibă globuri de Crăciun cu fața ucigașului Mao 7). Iar americanii au ridicat statuie lui Stalin în același an când Gruzia demola statuile acestui psihopat ucigaș 8).
A fost surprinzător să văd zilele trecute câteva panouri uriașe la Times Square, în New-York, cu așe care comemorau victimele comuniștilor de-a lungul celor 100 de ani de dominație, inclusiv informând trecătorii că 1:5 indivizi din lume încă trăiește într-o dictatură deschis comunistă (numărul țărilor cu guverne neocomuniste, deghizate drept „democratice’, ridică numărul omenirii sub dictaturi de stânga la peste 20%).
A fost surprinzător nu pentru că nu era normală comemorarea victimelor comuniștilor după 100 de ani de dictatură, ci pentru că aceste panouri s-au afișat în aceeași țară unde, la Georgia Stones, este chiar săpată în stâncă intenția de a reduce (distruge) populația pământului la 500,000,000 – deci de a omorî 6.5 miliarde din 7 miliarde 9).
Rămâne la discreția urmașilor victimelor comuniștilor de a ține candela memoriei sacriciului lor aprinsă în perpetuitate, pentru că „cine uită crimele trecutului este condamnat să le repete.”
Memorie eternă martirilor noștri care au fost persecutați și care au fost sacrificați de către mișcarea satanică chemată comunism.
Gabriel Teodor GHERASIM, ziarist

Adaug mai jos resurse ale acestor acțiuni de propagare și mistificare a comunismului cu… față muncitorească.
REFERINȚE
1. „Marx and Satan” http://www.hourofthetime.com/1-LF/ Hour_Of_The_Time_08122012-Marx_and_Satan.pdf
2. „The Soviet Story” https://www.youtube.com/ watch?v=La81qMvvU8&list=PLzLdD887rQ9wfsYYN0QrlaP8yY XVOnbKy
3. „Zevitii: o incursiune în cultul satanic de la 1666”
https://www.youtube.com/watch?v=VcroiwwDzJA
4. Ambasador Funderburk, David – „Pinestripes and Red”

5. MIT Shocker MIT’s Communism for Kids https://www. thenewamerican.com/culture/education/item/25827-
brainwashing-shocker-mit-press-releases-communism-forfikids-book
6. Jay Nordlinger, „Undies, Comrade? The problem of
products bearing Communist symbols”, National
Review Online, 2009-JUL-06
7. „White House Christmas Decor Featuring Mao Zedong
Comes Under Fire,” Fox News, 2009-DEC-23, at: http:// www.foxnews.com/
8. „Victims of Communism and Their Persecutors” https://
www.youtube.com/watch?v=IGon7M9NJEc&feature=channel_ video_title
9. The Georgia Guidestones is a large granite monument
în Elbert County, GA erected during 1980-MĂR.
It is inscribed with ten messages in eight modern

Tagged:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *