30 de copii, care s-au născut altfel, s-au întâlnit cu Moş Crăciun

Spread the love

Loading

mos craciun la copiiMomente impresionante în Comuna Petrechioaia, din Judeţul Ilfov,  30 de copii care s-au născut altfel au chiuit de bucurie vineri în jurul orelor 17:30 si 18:30,  Și au avut și motive. În noua lor casă a ajuns Moș Crăciun cu un sac plin de cadouri. Odată cu echipa organizației MicNews.ro, au ajuns printre copii și echipa postului de Radio X-PLOSION din București.

Mihai Căldăraru  a fost cel care și-a mobilizat colegii din cadru organizației MicNews.ro cat  şi  echipa postului de Radio X-PLOSION   pentru a merge la copiii din Comuna Petrechioaia, în urmă cu trei ani s-a implicat într-o campanie umanitară.  Președintele asociației, Mihai Căldăraru. A reușit să strângă o sumă de bani de la mai multe societați comerciale din București si Ilfov: S.C. VITAL BLUEAQUA S.A., 7 DAYS, ROMCO, ASOCIATIA TINERI DE SUCCES, ASOCIATIA FLORARILOR .

 

Au dăruit pungi cu  jucării si dulciurii.  Au ascultat poezii recitate frumos de copii din Comuna Petrechioaia. Și au făcut și o fotografie de grup la final, pentru a imortaliza momentul, pe hârtie.

Continuare AICI

Bucurie la copiii din Comuna Petrechioaia,

Moș Crăciun cu fular de la Asociația MicNews.ro cu jucări și cadouri

 

https://youtu.be/gTP2ns-VBs0