Cele mai bune autoturisme electrice cu cea mai lungă autonomie – III

Spread the love

Loading

Tesla Model X – 360 mile

Varianta: Long Range
Preț: nu au fost lansate prețurile, doar cel care cumpără află costul
Tesla este liderul global în ceea ce privește vânzările de vehicule electrice și mega-gamele de mașini ale acestora sunt unul dintre cele mai mari motive din spatele succesului mărcii.
Cea mai mare mașină a sa este Model X, care este unul dintre puținele vehicule electrice cu șapte locuri. Are, de asemenea, ușă „Falcon-wing”, care sunt unice pentru creația uriașă Elon Musk.
Fiind produsă din 2015, Tesla a anunțat recent că va primi o actualizare majoră pentru a ține pasul cu concurența în creștere.
Nu au fost lansate detalii exacte – sau prețuri pentru piața din Marea Britanie – dar marca americană promite că versiunea „Long Range” va fi capabilă să acopere 360 de mile între încărcări.
În prezent, modelul cu tracțiune integrală cu motor dublu disponibil în prezent pentru comandă are o gamă de cotație de 348 mile, împreună cu un timp de 0–60 mph de 3,8 secunde și o viteză maximă de 155 mph, în timp ce modelul emblematic Model X Plaid are un 333 ceva mai mic. – rază de mile, dar performanță îmbunătățită de 0–60 mph în 2,5 secunde și o viteză maximă de 263 mph.

Tagged: