Acceleratorul de particule de la Geneva are un scop ascuns

Spread the love

Loading

Acceleratorul de particule de la Geneva are un scop ascuns

pe care îl cunosc doar marile guverne ale lumii şi câţiva oameni de ştiinţă!

10 500x175

 

În ultimii ani s-a vorbit despre pericolul Acceleratorului de particule CERN de la Geneva, care, din cauza unor experimente necontrolate, poate distruge această lume. Pe site-ul reddit.com există o scrisoare a unui fizician de la CERN. Scrisoarea este extrem de lungă şi este însoţită de mai multe poveşti extrem de lungi. Vă prezentăm începutul acestei scrisori:

“Numele meu este Dr. Edward Mantill și am fost fizician la CERN, cu sediul la Geneva, Elveția. Am specializarea în particule subatomice, cu accent pe interacțiunile Quark.Cu alte cuvinte, am studiat particule foarte mici si modul in care interacţionează unele cu altele la viteze foarte mari.
Cei mai mulţi dintre voi au auzit de LHC (Large Hadron Collider) ca fiind cel mai mare instrument stiintific de cercetare, depășind 30 de kilometri în lungime și călătorind pe teritoriul suveran al două țări (Elveția, Franța). Acest proiect (ce a costat 10 miliarde de euro) a fost construit (conform celor spuse publicului) pentru a studia nașterea Universului, iar coliziunile care au loc în cadrul acceleratorului ne permit să fim martorii unui anumit fenomen la care putem asista atunci când particulele se lovesc unele de celelalte la rate incredibil de mari.
Dar nu acesta a fost scopul pentru care a fost proiectat acceleratorul de la bun început; scopul principal al CERN este acela de a deschide o uşă. Permiteți-mi să vă explic. Această idee a înflorit încă din anii 1960. După ce s-au confruntat ani și ani cu fenomenul OZN, guvernele din Statele Unite, Marea Britanie şi Franța s-au decis să afle ce sunt aceste obiecte. Sunt de pe o altă planetă? Sunt dintr-un alt timp? Reprezintă o istorie şi o iluzie în masă? Nu era niciunul din aceste lucruri. Ci poate era dintr-un alt univers.
Universul nostru este doar o pagină într-o carte mare. Gândiți-vă la o carte închisă, aflată pe o masă: vedeţi paginile aşezate unele pe celelalte, închisă între două coperţi.Universul nostru e doar o pagină dintr-o vastă și atotcuprinzătoare carte. Fiecare pagină din carte reprezintă o altă dimensiune, fiecare cu propriul scris unic, cu propria poveste unică, cu propriul mod unic de a se izola în sine de alte pagini. Paginile nu pot interacționa cu celălalte; fiecare pagină este un univers în sine. Matematica ne-a arătat că era imposibil pentru ca o pagină să interacționeze cu alta. Şi asta a fost până în anii ’80. Atunci, s-a aflat că, dacă am folosi suficientă energie, suficientă forţă, pe care să le concentrăm într-o zonă mică (de mărimea unui vârf de ac), am putea străpunge teoretic pagina noastră și ajunge la pagina următoare de lângă noi. Adică, am putea deschide o ușă către un alt univers decât al nostru.
Când Familia (numele de cod pentru grupul de oameni de ştiinţă, ce erau șefi la fiecare dintre departamentele de la CERN) a prezentat această idee în luna martie 1981, s-a exprimat profunda îngrijorare cu privire la consecinţele deschiderii unei astfel de uși. “Familia” a decis să împărtășească aceste idei cu guvernele care finanțau în mod constant această cercetare.La o reuniune care a avut loc la Luxemburg, șefilor de stat din nou formata Uniune Europene, alături de cei din Statele Unite și China, li s-au prezentat planurile pentru construirea unei mașini colosale, care ar permite deschiderea unei uși, care putea fi apoi închisă la voinţa noastră. Guvernele lumii au alocat fonduri Familiei şi CERN-ului, în speranţa găsirii unei surse nesfârşite de energie.
Dar publicului i s-a oferit o altă poveste cu privire la scopul CERN: “intelegerea universului”. Dar Familia și guvernele știau adevărul. Chiar şi cei mai mulţi dintre oamenii de ştiinţă de la CERN au fost ținuti complet în întuneric, despre scopul acceleratorului…
Sursa: lovendal.ro