Acțiunea caritabilă “Capricii și delicii de la iepuraș”

Spread the love

Loading

Asociația Steaua Sudului 44 Constanța aduce zâmbete pe chipurile copiilor orfani de la Fundația Glory Morning House și pe chipurile bătrânilor de la Centrul de Asistență socială Poarta Albă, printr-o nouă acțiune caritabilă – “Capricii și delicii de la iepuraș” – eveniment care are loc astăzi, 29 aprilie, 2021, începând cu ora 11.00.
Organizatorii, împreună cu toți partenerii din campanie, vor vopsi ouă alături de copii și bătrânii, vor organiza o vânătoare de ouă, iar micuții vor primi dulciuri și hăinuțe.
“Suntem în Săptămâna Mare și dorim să facem o bucurie copiilor și bătrânilor nepăstuiți de soartă, care cer iubirea noastră, a comunității. Împreună cu prietenii și partenerii noștri, vom organiza o acțiune caritabilă în două locații – la Fundația Glory Morning House și la Centrul de Asistență socială Poarta Albă -, unde ne dorim să dăruim zâmbete zecilor de suflete. Vom vopsi împreună ouă de Paște, pentru a simți și ei bucuria minunatelor Sărbători, să simtă că au pe cineva aproape, chiar dacă din păcate nu au o familie care să le ofere căldură și dragoste. De asemenea, vom organiza un concurs foarte interesant prin care toți copiii vor fi angrenați în găsirea ouălor ascunse, iar la final fiecare copil va primi dulciuri și hăinuțe în semn de iubire și prețuire din partea noastră”, declară Ec. Mariana Bolcheș, președintele Asociației Steaua Sudului 44 Constanta.
“Este o mare bucurie pentru noi că, și în acest an, reușim să facem o bucurie copiilor și bătrânilor aflați în suferință din Constanța. Întotdeauna a fost o mare plăcere să fim alături de ei, să ne jucăm cu ei, să le oferim din puțin nostru. Sunt copii minunați, inteligenți, plini de optimism și dornici să cunoască oameni noi, cu care să împărtășească din visele lor, din pasiunile lor, din speranțele lor”, declară prof. univ. dr. Mihaela Rus, președintele Colegiului Psihologilor din România – filiala Constanța.

Persoane de contact
Prof. univ. dr. Mihaela Rus
0740906986

Transmite,
Dr. Tănase Tasenţe
Director General
Plus Communication

 

Tagged: