Acuzație fără precedent. Muzicianul Florin Chilian îl acuză pe președintele României pentru crima de la Colectiv

Spread the love

Loading

Știre BOMBĂ! Presedintele Iohannis acuzat de crimă. 

Florin Chilian: Președintele a dat ordin ca tinerii

să fie arși de vii în Club Colectiv!

acuzatie fara precedent

Președintele României, Klaus Iohannis este acuzat de muzicianul Florin Chilian că s-ar afla în spatele tragediei din Club Colectiv. Artistul îl acuză pe Președinte de crimă și cere să fie anchetat penal.

La două luni de la tragedia din Club Colectiv, se reaprinde scandalul național. După apariţia în presă a unor stenograme în care un colonel STS afirmă că incendiu din clubul Colectiv a fost provocat intenţionat, Chilian susţine că Iohannis a dat ordinul, iar Președintele României trebuie anchetat pentru crimă.

 

“A trebuit să moară oameni că să schimbăm Guvernul asta” a spus Klaus Iohannis pe 1 noiembrie 2015. 

În limba română ce a spus Iohannis înseamnă că pentru a schimbă Guvernul Ponta, el Iohannis a trebuit să apeleze la o variantă de a provoca demisia lui Ponta, varianta pregătită de multă vreme: Să ucidă tineri şi copii. Să ordone uciderea unor oameni nevinovaţi. Conform dicţionarului explicativ al limbii române acest verb, “A trebui” este un imperativ care nu înseamnă nimic altceva decât: A TREBUÍ pers. 3 trébuie intranz. 1) (despre persoane, lucruri) A avea că necesitate; a-i fi necesar. 2) A constitui o necesitate. ◊ Cum trebuie cum se cuvine; cum se cade; bine. 3) A fi dator; a avea obligaţia… Adevărul este mereu ascuns chiar în faţă ochilor noştri. În lumina noilor mărturii ale ofiţerului activ, colonel Ştefan Enache în cadrul UM 02999 – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului Cioloş, Klaus Iohannis trebuie anchetat pentru crimă! 

Ce a spus Victor Ponta se adevereşte până la ultima nuanţă! “Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuşi şi la propriu, dar şi la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel şi nu cred că merită să ţii de o funcţie călcând peste cadavre. Alţii au considerat că merită acest lucru – Victor Ponta 22 decembrie 2015″, scrie Florin Chilian pe blog.

 

Iată un fragment din stenogramele cu Stefan Enache, ofiţer activ cu gradul militar de colonel în cadrul UM 02999 – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului, la data crimei din Clubul Colectiv.

„Eu coordonez tot ce înseamnă activitatea de stenograme, documente secrete, bruiaj. Ce, eu nu le-am spus ce a fost acolo la…poţi să spui…Eu ştiu ce a fost acolo la…când au dat ăia foc. Eu le-am spus „d-acolo nu scapă nimeni!” Păi acolo a fost dat de aia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo. Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister…Şi Oprea… Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!”, unii… Şi eu am prieteni care au fost…specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe mamă, israelienii le spun, ruşii tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor… Ce vorbeşti…Şi gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen”, conform Adevarul.ro

O alta marurie a unui om care a fost acolo la clubul Colectiv, vine sa confirme toata aceasta nenorocire pusa la cale de catre Klaus Iohannis si serviciile secrete din Romania:

George Adrian Oancea:“Florin, eu am fost acolo in seara aia si am participat activ la scoaterea oamenilor de acolo. Dupa cum se vede si din poze au fost mult mai multi morti acolo decat ce se stie. Erau foarte multi oameni morti intisi peste tot. Mai mult decat atat, inainte sa plec au spus pompierii ca sunt 9-10 oameni carbonizati inauntru care, citez, “nu are rost sa ii scoatem acum”. Atunci cum doar 26 de morti in prima seara??? Au fost mult mai multi morti in prima seara, stiu pentru ca pe multi dintre ei i-am scos cu mainile mele din club.”

Un pompier aruncă bomba. În Club Colectiv a fost atentat terorist. Au ars de vii ca la crematoriu

Un pompier, pe nume Ady Lupu, a publicat pe facebook concluziile incendiului din Club Colectiv, coroborând informaţiile din media, inclusiv cu documente oficiale, cum ar fi referatul procurorilor în vederea arestării preventive a patronilor clubului. Pompierul susține că în realitate incendiul din Club Colectiv a fost un atentat terorist.

Doar ca acest atac terorist a fost planuit de catre serviciile secrete romanesti, RSI, SIE si care or mai fi si executat la ordinul si sub supravegherea Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis.

”Asta a intesmnat acel “A trebuit sa moara oameni”! Iohannis Aceasta, cele 63 de morminte si sutele de raniti sunt opera ta si rezultatul direct al ordinului pe care tu l-ai dat pentru ca sa cada Guvernul Ponta si pentru tu sa ai Guvernul tau! Preşedintele Klaus Iohannis a ştiut numele noului premier înainte ca Ponta sa îşi dea demisia. Sunt convins ca Dacian Cioloş ştia demult ca va fi premier. Se aştepta doar momentul potrivit. Eu cred ca Dragnea a avut o înţelegere să scape de Ponta. Dacă nu era Colectivul, era altceva” Traian Băsescu – 15 noiembrie 2015„, mai scrie Florin Chilian pe blog.

 

Conversatie între Andrei Mantog – ziarist – și cineva din guvern de pe 29 octombrie 2015, cu o zi inaite de tragedie.

“- Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.

– Ă?!

– Da, crede-mă. Vor muri oameni. Nu-i cunoști!…

Am râs.

Acum juma de oră, un club arde în București și mor cel puțin 25 de oameni.”

Un pirotehnist a făcut declaraţii care aruncă totul în aer: “Nu se aprinde buretele. Nu artificiile au declanşat incendiul!”

 

“Nu se vrea să se investigheze în detaliu? Fiecare pirotehnist a încercat de curiozitate asta. Nu se aprinde buretele. Nu artificiile au declanşat incendiul. Poate echipa n-a folosit banalele jerbe”, a declarat Ovidiu Suhan

In clubul Colectiv erau jerbe artificii de interior, jerbe marca Enigma, sunt Bulgaresti de tip T1 (articole pirotehnice pentru utilizarea pe scenă care prezintă un risc scăzut, conform HG 1102/2014, si au 3m cu 15 sec (sau 10 sec). Cele LeMaitre sunt.ceva mai incandescente si din experienta unui profesionist una din 4 artificii bate mai mult de 3m , avand “scantei parazite” ce pot avea pana la 2000 de grade dar asta tot nu explica incendiul. Pentru ca temperaturile NU ajung in mod normal la acea temperatura.

Artificiile bateau la o distanta de maxim 3 metri.

Stalpul care a luat foc “de la artificii” se afla la o distanta de 4 metri fata de schela pe care au fost montate artificiile. Ca sa se aprinda acel burete de pe stalp era necesara o flacara deschisa, nu artificii. O bricheta de exemplu.

Pirotehnist Viorel Zaharia: Nu-mi explic cum s-a putut produce incendiul. Nu-mi explic cum a putut să ia acel stâlp foc din fotografiile pe care le-am văzut la televizor. Acelaşi tip de artificii au mai fost folosite de către mine şi cu alte ocazii în incinte închise, fără a se produce nici un incident. Distanţa maximă la care poate ajunge jerba pe care am instalat-o este de 3 metri distanţă şi 15 secunde timp de ardere. Acestea se înţeleg pentru că sunt nişte menţiuni pe ambalaj care pot fi deduse. (…) Nu cred că era posibil ca artificiile montate să se fi deplasat de la locul iniţial unde au fost amplasate.

4 minute au trecut de la stingerea ultimelor artificii pana la aprinderea focului! Anchetatorii spun, sub protectia anonimatului, ca sint din ce in ce mai multe marturi ale supravietuitorilor care confirma asta. Conform procurorului de caz tot tavanul clubului a ars in 10 secunde! Cateva sute de metri patrati de material au ars in numai 10 secunde!

Asa ceva este practic imposibil in conditii normale.

”Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mâna criminală. Aşa cred eu şi dacă există o şansă, una singură la un milion că aceste lucruri să fie adevărate atunci avem obligaţia de a nu lasă lucrurile aşa;N-aş fi vrut că Preşedintele Iohannis să iasă înfierând corupţia care ucide atâta vreme cât el nu avea la primăria Sibiu aviz ISU, cât nici un club din Sibiu unde a fost primar nu avea autorizaţie de la pompieri, atâta vreme cât nu poate explică cum a luat cu acte false una dintre casele pe care ghinonistii nu le aveau, casă pe care Justiţia i-a luat-o înapoi deja;N-aş fi vrut să-l văd pe Iohannis la poză cu nuntaşii pe Valea Oltului;când se îngropau copiii pentru care se decretase doliu naţional nici pe nevasta-să nu aş fi vrut să o văd râzând cu buchetul de flori în braţe lăudând tinereţea de lângă ea când tinereţea murise arsă cu câteva ore înainte. În rochiţă aia adolescentină arată că un pitic de grădina sodomizat de un chihuahua încrucişat cu o veveriţa turbată. N-avea aripi. Aripile se frânseseră cu două seri înainte în clubul Colectiv din Bucureşti;Eu cred că focul de la clubul Colectiv a fost pus de o mâna criminală. Aşa cred eu şi tot ce vreau este că Procurorul General al României, Tiberiu Niţu să fac o investigaţie în sensul asta pentru că dacă este măcar o posibilate la o mie că acesta să fie adevărul atunci un criminal periculos este în libertate şi nu vreau că nenorocitul care a făcut sau a ordonat asta să mai trăiască nici măcar o secundă; Am căutat să înţeleg ce s-a întâmplat acolo în clubul Colectiv cu adevărat şi nu, Nu vreau să iau apărerea patronilor clubuluiAm văzut variantele oficiale şi mie unuia îmi pun mari semne de întrebare; Ştiu şi eu ce este acel burete folosit pentru insonorizare;Ştiu ce sînt artificiile de scenă şi acolo s-au folosit arificii reci cu scântei albe care nu scot fum. De la ele nu se poate aprinde acel burete, ce-l puţin nu de la aşa o distanţă. Am văzut manipularea grosolană făcută de Pro tv şi acel George Buhnici cu artificiile;Ce nu înţeleg eu este viteză cu care s-a propagat focul. Acel burete nu se putea aprinde de la nişte artificii profesionale de interior cu scânteie rece, la 3- 4 metri. Pur şi simplu eu nu cred că avea cum. La Colectiv a fost crimă cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mâna criminală. Aşa cred eu.”, concluzionează Florin Chilian.

Până la ora publicării acestui articol, Administrația Prezidențială nu a avut nicio reacție la aceste acuzații extrem de grave.

Sursa:  recentnews.ro 

CITIȚI AICI: Stire BOMBA! Presedintele Iohannis acuzat de crima. Chilian: Presedintele a dat ordin ca tinerii sa fie arsi de vii in Club Colectiv!