Acuzații grave: liberalii mint în legătură cu pandemia COVID-19!

Spread the love

Loading

Reprezentanții Partidului Social Democrat susțin că datele oficiale despre COVID-19 și-au pierdut orice urmă de logică și că totul s-a produs de acum zece zile, de când PSD a anunțat că nu dorește prelungirea stării de alertă.

De 10 zile, fix de când i-am anunțat că nu le mai votăm noua stare de alertă, datele oficiale despre COVID-19 și-au pierdut orice fărâmă de logică. Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie!

Numărul testelor înregistrează variații uriașe de pe-o zi pe alta, iar rata infecțiilor scade sau crește în funcție mai degrabă de programarea ședințelor PSD. Cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie, la fel cum se întâmplă, de exemplu, când Orban și Cîțu dau din burtă numere total contradictorii despre firmele ce au obținut credite la IMM Invest.

Nu le mai putem crede raportările! Mai ales de când premierul l-a trimis în Grupul de Comunicare Strategică chiar pe #consilierul său personal de la #partid. Ce-l recomandă pe acesta pentru a ajunge alături de specialiștii în epidemiologie și sănătate publică? Răspunsul e simplu: doar pentru ca datele ajunse la români să fie vămuite drastic. Întâi au redus frecvența raportărilor, apoi informațile despre cei decedați, asta fiindcă presa le demonta prea des calculele.

Din obsesia liberalilor de a profita financiar și politic de pandemie, au îmbolnăvit România de pandemită!, susțin reprezentanții PSD.

De 10 zile, fix de când i-am anunțat că nu le mai votăm noua stare de alertă, datele oficiale despre COVID-19 și-au…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 17 iunie 2020

Tagged: