Adrian Năstase, despre Băsescu: „Epoca ta se încheie”

Spread the love

Loading

adrian-nastase-ma-bucur-ca-s-a-decis-nup-in-cazul-ofiterilor-veniti-sa-puna-in-executare-mandatul-16636747Referitor la preşedinte, Năstase a declarat: „Urmărirea penală împotriva mea a început de ziua lui Traian Băsescu, pe 4 noiembrie, iar Daniel Morar i-a făcut un cadou.”

Ceea ce simţim cu toţii acum, la un an după referendum, este să-i spunem lui Traian Băsescu: „Epoca ta se incheie, mai sunt câteva luni şi vei pleca definitiv din istoria României” ”, a continuat el.

 

În ceea ce priveşte subiectul CSAT, Năstase a menţionat: „Sunt nişte oameni în Guvern care nu înţeleg încă că CSAT este ultima instituţie controlată de Traian Băsescu. Dacă se dorea, şedinţa CSAT nu ar fi avut loc. Traian Băsescu a vrut să arate că el este şeful CSAT, că el stabileşte şedinţele când vrea el, a dus această instituţie în derizoriu.”


De asemenea, fostul premier a afirmat că, din puctul lui de vedere, nu este necesară privatizarea CFR Marfă: „ În 2002, CFR Marfă a fost pe profit. A urmat o perioadă cu tot felul de contracte ciudate. Am impresia că s-a dorit ca CFR Marfă să fie privatizată pe nasturi.”

Sursa: adevarul.ro