Al treilea război mondial bate la ușă!!?? Henry Kissinger: „Dacă nu auziți tobele războiului, inseamnă că sunteți surzi”

Spread the love

Loading

China s-a alăturat Rusiei în războiul din Siria

Predicțiile șocante facute de americanul  Henry Kissinger

despre AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL încep să se adverească!

 

ehc0jj

La sfârșitul lunii ianuarie 2016, portavionul chinez Liaoning-CV-16 a ajuns în portul sirian Tartus, cartierul general militar al Rusiei, însoțit de un crucișător de rachete.

Sosirea chinezilor în Siria dă peste cap situația strategică din jurul conflictului sirian, adăugând o nouă dimensiune globală a sprijinului militar  de la Moscova si Teheran pentru Assad. 

 

Chinezii s-au alăturat coaliţiei Rusia-Iran în Siria.

În viitorul apropiat chinezii vor trimite cel puțin 1.000 de pușcași marini pentru a lupta alături de omologii lor din Rusia și Iran împotriva grupurilor teroriste, inclusiv ISIS.

Chiar daca Rusia si SUA par să fi semnat o înțelegere, care să duca la impunerea păcii în Siria, lucrurile nu sunt clare deloc.

Iar faptul că Rusia și-a intensificat acțiunile în Siria în ultimul timp, iar China se alătură de asemenea în acest conflict, arată că totul este praf in ochi, iar ideea de pace în Orientul Mijlociu, este foarte departe și asta pentru că SUA, Israelul și vasalii lor continuă pe cealaltă parte să alimenteze cu arme grupările care luptă împotriva lui Assad.

Totul pare sa facă parte însă, din strategia expusă cu mai mult timp în urmă de americanul Henry Kissinger.

Henry Kissinger, fostul secretar de stat din era Nixon, dezvăluie ceea ce se întâmplă în acest moment în lume și în special în Orientul Mijlociu.

maxresdefault

Henry Kissinger: „Statele Unite le-a momit până acum pe China și Rusia, iar ultimul cui în sicriu va fi Iranul, care este, desigur, principala țintă a Israelului. Am permis Chinei să-și mărească puterea militară și Rusiei să se recupereze după sovietizare, pentru a le da un sentiment fals de bravadă, acest lucru va duce la un deces foarte rapid al ambelor state. Suntem ca țintașul isteț, provocându-ul pe neiscusit să ridice arma, și atunci când încearcă,  Bang Bang. Războiul care vine va fi atât de grav, încât o singură superputere poate câștiga, și aceia suntem noi. Acesta este motivul pentru care UE este într-o așa mare grabă pentru a forma un superstat, pentru că ei știu ce se apropie, iar pentru a supraviețui, Europa va trebui să fie un singur stat întreg si unit. Aceasta grăbire a lucrurilor, mi-a arătat că ei știu foarte bine că ceea ce urmează este foarte aproape. O, cât de mult am visat la acest moment încântător. „

article 2341340 1A4F036B000005DC 292 634x427

„Cine controleaza petrolul, controlează națiunile; Cine controlează mâncarea, controlează oamenii.„

Dl Kissinger a adăugat apoi: „Dacă sunteti persoane obișnuite, atunci puteți să vă pregătiți pentru război prin mutarea la țară și construirea unor ferme, dar trebuie să vă luați armele cu voi, că hoardele înfometate nu vă vor da pace. De asemenea, chiar dacă elitele vor avea paradisurile lor sigure și adăposturi specializate, acestea trebuie să fie la fel de atente în timpul războiului ca civilii de rând, pentru că adăposturile lor pot fi compromise.”

„Am spus armatei că trebuie să cucerească în jur de șapte țări din Orientul Mijlociu pentru a le exploata resursele și aproape că și-au încheiat treaba. Știti cu toții ce părere bună am despre armata noastră, dar trebuie să spun că de data aceasta au ascultat ordinele superficial. Am ajuns la ultima piatră de temelie, adică Iranul, care într-adevăr va înclina balanța. Cât timp mai pot China și Rusia să stea deopate și să se uite cum America curăță totul? Marele URS rusesc și Secera chineză se vor trezi din somnul lor, moment în care Israelul va trebui să lupte cu toată puterea și cu toate armele sale pentru a ucide cât mai mulți arabi. Sperăm că, dacă totul merge bine, jumătate din Orientul Mijlociu va aparține Israelului. 

Tinerii noștri au fost instruiți bine în ultimul deceniu, iar jocurile de război jucate pe calculator au ajutat foarte mult in modul lor de gandire, de exemplu jocul  Call of Duty Modern Warfare 3, reflecta exact ceea ce va urma în viitorul apropiat, este o programare predictivă. Tinerii nostrii, în SUA și Occident, sunt pregătiti pentru că au fost programati pentru a fi soldați buni, carne de tun, iar atunci când acestora li se va comanda să iasă în stradă și să lupte cu acesti chinezi nebuni și russkies, vor asculta ordinele. Din cenușa vom construi o societate nouă, o nouă ordine mondială; va fi doar o singura superputere ramasa, și un singur guvernul global care câștigă. Nu uita, Statele Unite ale Americii, are cele mai bune arme, avem tehnologie pe care nici un alt popor nu o are și vom scoate aceste arme, atunci când este momentul potrivit.” – dailysquib.co.uk

Sursa: vremuritulburi.com, roportal.ro