America în stare de șoc. Un elev de liceu de 18 ani a împușcat și ucis 19 copii și doi profesori, marți, în Uvalde, Texas

Spread the love

Loading

Salvador Ramos a împușcat și ucis 19 copii și doi profesori,

marți, 24 mai 2022, în Uvalde, Texas, SUA.

Localnicii au spus că a avut o viață acasă tulburată și că comportamentul lui a devenit bizar pe măsură ce a intrat în anii adolescenței.

A început să se îmbrace în negru, purtând cizme militare și să-și lase părul lung. 

O altă tragedie a lovit SUA, Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani, a ucis 19 copii nevinovați și doi profesori foarte iubiți la școala elementară Robb, din Uvalde, Texas , marți, 24 mai 2022, înainte de a fi ucis într-un schimb de focuri cu un ofițer al Poliției de Frontieră și forțele de ordine locale.

Este a doua cea mai mortală împușcătură din istoria Statelor Unite după infamul masacrul Sandy Hook din 2012 – în care 26 de persoane au fost ucise – și i-a lăsat încă o dată pe oameni să se întrebe cum ar putea cineva să comită o astfel de crimă odioasă .

Pe măsură ce țara încearcă să dea sens tragediei, poveștile despre Ramos încep să apară de la cei care l-au cunoscut cel mai bine, pictând imaginea unui singuratic cu tendință de auto-vătămare și violență, care provenea dintr-o casă instabilă, inclusiv se presupune că  mama era consumatoare de droguri.

Senatorul de stat Texas Roland Gutierrez a spus într-un interviu de televiziune locală că Salvador Ramos s-a născut în Dakota de Nord, dar a urmat liceul în Uvalde. Vecinii și colegii de clasă spun că comportamentul lui s-a transformat în bizar și macabru pe măsură ce a intrat în ultimii ani de adolescență.

Un prieten spunând la emisiunea tv Good Morning America:  „Avea cicatrici pe față și cineva l-a întrebat: „Ești bine?” și a spus doar zâmbind „Am făcut-o singur, mi-a plăcut cum arată”.

El a început să se îmbrace în haine închise la culoare și cizme militare și și-a folosit pistolul BB pentru a ținti persoane aleatorii, a susținut un localnic.

Există aproximativ 15.000 de locuitori în Uvalde, care se află la aproximativ 80 de mile vest de San Antonio, la aproximativ o oră cu mașina de granița dintre SUA și Mexic.

Ucigașul în masă locuia pe Hood Street, la mai puțin de trei mile de școala elementară Robb.

Mai mult de o treime dintre locuitorii orașului locuiesc la pragul federal de sărăcie sau abia deasupra.

Potrivit vecinului lui Ramos, Ruben Flores, în vârstă de 41 de ani, criminalul și mama lui aveau adesea scandaluri, poliția fiind chemată la domiciliu de mai multe ori.

Ramos a fost împușcat și ucis de forțele de ordine la școala elementară Robb din Uvalde, Texas , după ce a ucis 21 de persoane. 

Sursa: dailymail.co.uk

Tagged: