Andrew Tate, arestat la București, vinovat și pentru manipulare pe rețeaua Tik Tok. Cum se răspândește otrava prin școlile din Marea Britanie: băieții „refuză să învețe de la profesoare”

Spread the love

Loading

Iată ce scrie „Daily Mail” despre celebri frați Tate arestați în România.

Andrew Tate, un celebru bogătaș, s-a afirmat prin dezbaterile sale misogine, care sunt folosite pentru a contesta profesorii.
Influența controversată a vedetei TikTok este considerată atât de neplăcută și problema a devenit atât de gravă, încât unii dintre elevi, în vârstă de aproximativ 14 ani, refuză să fie predați de niște profesoare.

Michael Conroy, fondatorul Men At Work, se antrenează în domenii, inclusiv provocarea sexismului și promovarea relațiilor fără violență.
El a oferit peste 50 de sesiuni asistenților sociali și școlilor în ultimele luni.
El a declarat pentru MailOnline: „Ceea ce spune Andrew Tate nu este nimic nou, este misoginie de bază. Îl privesc ca pe un radicalizator în același mod în care ai privi un extremist sau jihadist. Ei folosesc o platformă pentru a îngriji bărbații tineri – este un proces de îngrijire. Din septembrie, fiecare sesiune de formare pe care am făcut-o, profesorii i-au menționat numele. Profesorii spun că tinerii de 14 sau 15 ani îl folosesc practic pe Andrew Tate ca un fel de catalizator pentru o conversație pe care o poartă la școală.
Videoclipurile misogine TikTok ale lui Tate au strâns peste 11,6 miliarde de vizualizări. El susține că valorează 100 de milioane de lire sterline și este adesea văzut arătându-și banii în mașini scumpe, avioane private și haine de designer .
Pentru domnul Conroy, Tate a reușit să-și răspândească opiniile relativ neobservat de majoritatea secțiunilor societății, datorită platformelor pe care le folosește.
El a adăugat: „Poți fi uriaș în propria sferă a algoritmului, dar majoritatea oamenilor de pe stradă nu ar ști cine ești. Sunt lumi separate. Dar este problematic pentru că pot trece sub radar pentru o perioadă, dar pentru că nu este în știrile de masă, părinții ar putea să nu știe ce absorb copiii lor. Procesul de radicalizare este asemănător cu el, tot „nimeni nu te înțelege în afară de mine” așa ceva.

Ce spune Tate armatei sale de fani?

Tate predică că viața de bărbat este „mai dificilă” decât pentru o femeie.
El le spune fanilor săi că bărbații ar trebui să vadă viața ca „un război”, să nu arate emoții, iar depresia la bărbați nu este o afecțiune medicală „adevărată”.
În schimb, bărbații au dreptul să se culce cu câte femei doresc și – dacă au o iubită – „nu înșeală”.
Cu toate acestea, o femeie atașată chiar și care vorbește cu un alt bărbat „înșeală”.
După cum a spus Tate într-un podcast: „Un bărbat poate înșela doar dacă iubește pe altcineva. Dacă am o femeie pe care o iubesc cu adevărat, și ies și mă dracu și mă întorc la ea și nu-mi pasă de ea și îmi iubesc doar fata, asta nu înseamnă înșelăciune. Asta e exercițiul. Dacă chiar vorbește cu un tip, înseamnă înșelăciune.
Tate crede, de asemenea, că femeile ar trebui să fie supuse bărbaților și să aparțină casei, în timp ce este „imperativul masculin” al bărbatului să ofere sprijin financiar.
El a spus că unele femei victime ale violului „au responsabilitatea” pentru că au fost violate.
Și a descris violența împotriva femeilor. Într-un videoclip, le-a spus fanilor cum ar răspunde dacă un iubit l-ar ataca cu maceta pe care o ține lângă patul său.
El a spus: „Este exploziată cu maceta, bum în față și strânge-o de gât. Taci din gură. Ca individ, cred că a luat școlile puțin prin surprindere în timpul verii, când unii dintre ei au început să scrie părinților copiilor despre el, doar pentru a le anunța despre el. Puțin prin surprindere în timpul verii când unii dintre ei au început să scrie părinților copiilor despre el, doar pentru a le anunța despre el. El a devenit bogat spunând o narațiune puternică tinerilor. El se poziționează ca gânditor, dar „gândirea” lui este foarte superficială, deoarece este vorba de gratificare și de a face tot ce vrea.
Gina Martin, militantă pentru egalitatea de gen, a spus că există o problemă serioasă cu misoginia în unele școli.
Ea a scris: „Am întâlnit profesori care au avut elevi bărbați care au venit la cursuri refuzând să învețe de la „femei” pentru că „nu știu nimic”. „Mai târziu, numele lui Tate a fost menționat pentru un grup de băieți care reproduceau aceste replici sexiste. Am întâlnit părinți care au aflat că fiii lor ascultau podcasturi ale bărbaților care descriu succesul drept femei care controlează. Erau îngroziți că fiul lor părea exact la fel în jurul mesei, dar erau profund implicați în ideile misogine în privat”.
Procurorii susțin că Tate și fratele său Tristan ar fi recrutat femei pe platformele de socializare și le-au convins să călătorească, pretinzând în mod fals dragoste pentru ele, înainte de a le forța să cânte pe camere web.
În ciuda indignării față de numeroasele acuzații în jurul lui Tate în ultima săptămână, numărul de adepți pe Twitter a crescut vertiginos.
Pe platformele sale online, influențatorul șoc a câștigat aproape un milion de adepți de când conflictul cu activista pentru schimbările climatice Greta Thunberg l-a aruncat pe titluri.

SURSA se poate citi AICI

Tagged: