Anul acesta se încheie era Merkel

Spread the love

Loading

Cei mai renumiți analiști economici din Germania, Matthias Weik și Marc

Friedrich, prezic pentru anul 2017 sfârșitul erei Merkel. Anterior, cei doi

economiști au intrat în atenția opiniei publice pentru toate prezicerele lor,

fiindcă au avut dreptate în toate deciziile importante.

Cei doi prevăd sfârșitul erei Merkel și un guvern nou format

din PSD și ecologiști. 

Putin Merkel Obama caricatura

Anul 2016 a fost punctual de cotitură pe plan politic și economic și deciziile cancelarului Merkel au dus la prăbușirea sistemului și la scăderea costului vieții de zi cu zi atât pentru cetățenii germani cât și pentru cetățenii Uniunii Europene.

La declinul cancelarului Merkel au contribuit și cauze externe: atacul terrorist din Nisa,  votul pentru referendumul din Regatul Unit, alegerea lui Donald Trump in SUA și referendumul din Italia. 

 

Odată cu afluxul de emigrant, susținut necondiționat de cancelarul Merkel, în 2016 Germania s-a confruntat cu mai multe atacuri teroriste. Practic acest an a adus mai multă teroare pentru cetățenii germani decât ultimii 30 de ani. Și anul 2016 s-a sfârșit tragic cu un eveniment incredibil de crud și infinit de trist, un atac terorist în mijlocul orașului capitală – actul terorist de la piața de Crăciun din Berlin. 

Tot mai mulți germani cred că vinovată este Merkel fiindcă a permis ca teroriștii să intre legal în Germania. 

Anul 2017 promite să fie un an interesant plin de provocări, dar, de asemenea, plin de oportunități. Schimbarea este de neoprit. Angela Merkel va intra în coșul istoriei. În Franța, Olanda și Germania ne vom confrunta cu surprize violente în alegerile generale din aceste țări, member importante din UE. 

Ce va fi vom vedea, dar un lucru este cert, pentru cancelarul Angela Merkel emigranții i-au pus punct carierei politice. 

Sursa: Investoren wetten auf das Ende der Ära Merkel im Jahr 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *