ANUNȚ!

Spread the love

Autor: Dr. Paul ICHIM

Anunț pe acesta cale că nu înghit hahalere ce se dau mari lideri sindicali și reacționează că pe anumite vremuri, de tipul….”dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine”.

Am citit mai de mult, comentariile unora din media, ce vorbeau despre „burghezia sindicală”. Pe moment n-am crezut, eram un visător stupid, panaramă din aia de idealist.

Rememorând câți așa ziși lideri sindicali, au evoluat spre politică, băgându-se în tot felul de combinații prin statul ăsta, am început să mă uit cu mai mare reținere la astfel de specimene. Să dăm doar exemplul vestitului Ciorbea, că de la el au cam început să se iteasca doritorii de funcții din sindicate.

Cum prin statul asta, „tacutii” au cam mulți interpuși pentru afaceri, politică, presă, n-or fi având și prin lumea sindicală? Mă rog, n-am timp de cercetat, eu chiar muncesc în profesia mea……și asta-mi ocupă tot timpul.

Nu pot însă să trec sub tăcere o inepție citită astăzi. Vezi dragă domnule, ăștia dintr-un sindicat se lupta cu administrațiile spitalelor care vin și ei, e adevărat neinspirat, să propună diverse pentru păstrarea continuitățîi serviciilor medicale către populație. Populiștii de care vorbeam, chipurile se lupta că profesioniștii din sistem să nu poată să fie obligați într-un fel să facă gărzile. În atare versiune, la o plata de doi lei pe garda, la oferte mai bune din privat, fără nici o reglementare în domeniu, populația riscă să nu găsescă specialiștii în urgențe. Asta-i soluția inspirată sindicală, nu este aia în care să te duci peste Guvern să le deschizi ochii la ce riscuri expun populația și să corecteze inechitățile. Adică ei se fac că muncesc, lumea care înțelege și știe puține, pe cine o să înjure, chiar pe cei care ar trebui să asigure continuitatea actului medical către semeni. Pe cei din Guvern ii doare-n….de, populația va înjură, medicii lucrează la surmenaj nerecunoscuti financiar, expuși oprobiului public, iar ăștia din sindicate oricum ies câștigători. Ori mișcă până la urmă Guvernul, ori fac greva medicii sau nu mai fac gărzi fiind înjurați, în ecuație neatinși ies ….băieții „dastepti”. Parcă-mi miroase a scenarii demne de alte servicii.

Pentru hahalerele astea le transmit că reziduurile de politician din mine, le mai am pe….dos și poate mă ajută să mă scape de ele! Să fiu cu mare atenție, am scris fără să îndemn la ura, nu-i înjurați și nu le faceți rău,…..nu merită. Dacă câțiva cu chelie dintre ei se simt băgați în seama și duc mâna la cap, e treaba lor, eu nu i-am nominalizat, ar fi o onoare prea mare din partea mea și caut să nu fac….greșeli.

 

 

Sursă foto: investclub.ro

Tagged:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *