Aradul a fost interactiv, de ziua filmului ”Kiddo”

Spread the love

Loading

1Evenimentul a început cu o conferință de presă și apoi a continuat cu proiecția pentru deținuții din Penitenciarul de Maximă Siguranță. Seara spectatorii au putut vota destinul personajului ”Kiddo” la vizionarea filmului la Teatrul ”Ioan Slavici” din Arad.

Deținuții au ales pentru tânăra protagonistă și ”spre surprinderea mea au votat non-violența. La final au mărturisit că au fost impresionați de poveste, unii dintre ei chiar identificându-se cu destinul lui Kiddo”, spune regizorul Millo Simulov.

 

La proiecție au fost prezenți aproximativ 150 de deținuți care la final au primit autografe, afișe și au putut discuta cu echipa filmului.

”M-a impresionat. M-a făcut să mă gândesc la cum am fost, dar mai ales la ce fac după ce ies de aici. La viitor. Am trăit și eu ce a trăit fata și m-a făcut să-mi aduc aminte”, declară un condamnat.

La ora 18:30 holul teatrului începuse să prindă viață. Oamenii au primit mănuși de box in care se aflau bețișoare fluorescente și au făcut fotografii în ringul de box de la intrare. Publicul arădean a fost încântat de eveniment, de discuțiile cu echipa și de socializarea din hol. S-au făcut fotografii și s-au primit autografe.

 ”Mă bucur că filmul a fost primit bine acasă. Am avut emoții mai mari decât la orice altă proiecție și mă bucur că singura problemă a acestui eveniment a fost sala prea mică”, a declarat Millo Simulov.

Spectatorii așteaptă cu interes următorul film interactiv, dar de data aceasta lung metraj. La discuția cu cei din sală, echipa a declarat că a început să lucreze la acesta și că momentan sunt la faza de scenariu.

 {gallery}arad{/gallery}

Official website:

www.kiddothemovie.ro

Official Facebook page:

www.facebook.com/kiddothemovie

Official Youtube Channel:

www.youtube.com/kiddothemovie