AȘTEPTĂRI …

Spread the love

Loading

Autor: dr. Paul Ichim

Scriu și eu câte ceva, după cum mă pălește amocul, citind afirmațiile cel puțîn cretine ale unora (în concepția/accepțiunea personală).
Se intalnesc in conferința de presă ăștia de la Guvern, iar purtătorul de vorbe al generalului, numitul Ciolacu, tranteste o perla de mă doare capul …”a venit vremea că noi oamenii politici, să livrăm”.
Păi bine mai … alegeți voi epitetul, noi ăștia „stupid people” care ne amăgim cu votatul, credeam în mod se pare imbecil, că sunteți acolo să guvernați, să coordonați nu să livrați, doar n-ați devenit firme de curierat sau catering.
Așteptăm de la voi un plan concret de măsuri de dezvoltare economică, cu termene și responsabili, nu doi firfirei aruncați să închideți gură lumii. Înțeleg că ăștia cu energia electrică și nu numai, o să ne altoiasca la greu în curând. Când auzi prețurile produselor alimentare din piețe, firfireii luați din buget, reprezintă chiar o înjurătură, nu rezolva mai nimic și posibil să dezechilibreze și mai tare visteria țării.
În mod sigur nu sunt foarte priceput în economie, dar m-am săturat de pomenile astea politice, care în timp ne-au costat mai scump, așteptăm cu totul altceva.

Tagged: