Atacul de panică şi iubirea pe internet

Spread the love

Loading

PSI3_AfisTimisoara_webSăptămâna PSI la a treia ediţie: 22-28 aprilie 2013


Vrei să-ţi faci viaţa mai uşoară alături de persoanele dificile? Te întrebi cum poţi împrospăta relaţia de cuplu sau de ce are nevoie mai întâi de toate copilul tău? Doreşti să ieşi din rutina zilnică şi să simţi că faci ceva şi pentru tine? Un dram de curiozitate, o inducţie hipnotică, o recadrare cognitivă ori o poveste vindecătoare te-ar putea repune pe calea cea bună – iar acestea sunt doar o parte din propunerile psihologilor invitaţi la cea de-a treia ediţie a Săptămânii PSI.

Află de la psihoterapeuţi şi profesori universitari din şapte oraşe din ţară tot ce voiai să ştii despre ce este şi ce nu este psihoterapia: cât e sfătuire şi cât e protocol; cât e ştiinţă şi cât e credinţă; cât e diagnostic pus la rece şi cât e înţelegere caldă şi umană.

 

Despre fericire şi moştenirea psihică de peste generaţii, despre anorexie şi hipnoză, despre atacul de panică şi iubirea pe internet, vei putea descoperi mai multe în perioada 22-28 aprilie, la Săptămâna PSI, eveniment organizat de Editura Trei şi găzduit de Librăriile Cărtureşti în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Braşov, Arad şi Constanţa.

Te aşteaptă o reducere de 25% la cărţile de psihologie de la Editura Trei (reducerea este valabilă toată săptămâna în toate librăriile Cărtureşti).

Intrarea este liberă.

PROGRAM TIMIŞOARA – Librăria Cărtureşti – Mercy

1. Denumirea evenimentului: De la frică la atacul de panică.

Invitat: Ali Baeram

Data : 22 aprilie (luni) – ora 18.00

2. Denumirea evenimentului: Psihoterapia prin hipnoză – vindecare prin cuvinte.
Invitat: Daniel Murany

Data : 24 aprilie (miercuri) – ora 18.00

3. Denumirea evenimentului: Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi? Despre relaţiile de cuplu şi ce nu ne spun poveştile.

Invitate: Dora Chelemen, Oana Bot

Data : 27 aprilie (sâmbătă) – ora 11.30

Persoană de contact

Diana Petruţ

PR Cărtureşti Timişoara

0732.003.051

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *