ATENȚIE! La votul de la Europarlamentare și Referendum CEVA nu pușcă socoteala

Spread the love

Loading

Votul așa- zisei „diaspora” – denumire improprie,

deoarece termenul se referă la exilul opozanților politici,

nu la migranți economici! – este insignificant

 

USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc

 

Insistența cu care se tot scoate „la înaintare” diaspora

este doar o manipulare a serviciilor de informații trădătoare,

care mai aparțin doar aparent României,

în realitate ele fiind sucursale ale altor servicii străine.

La alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 s-au prezentat la vot în număr record. 49,02% a fost prezența finală la urne, adică nu mai puțin de 8.954.959 din cei 18.267.732 de cetățeni români înscriși pe listele permanente și speciale. Ca să facem o comparație, la alegerile parlamentare de la finalul anului 2016, prezența la vot a fost de doar 39.

Rezultatele finale oficiale ale alegerilor europarlamentare 2019 arată că PNL este câștigătorul detașat, cu 27 la sută din voturi.
Pe locul al doilea este PSD, cu 22,5 la sută din voturi, urmat foarte aproape de Alianța 2020 USR-PLUS, care are 22,4 la sută din voturi.
Pe locul al patrulea este partidul lui Victor Ponta, Pro România, cu 6,6 la sută din voturi, iar pe locul al cincilea este PMP, partid fondat de fostul președinte Traian Băsescu, cu 5,7 la sută.
Singurul partid care mai trece pragul de eligibilitate este UDMR, cu 5,4 la sută din voturi.
O analiză completă și obiectivă a acestor alegeri eurparlamentare poate fi citită pe site-ul justitiarul.ro:
„Acum, când scriu și mă uit peste ultimele comunicate de la BEC cu rezultatul alegerilor parlamentare, este luni, 27 mai 2019. Probabil că este o zi nefastă românismului, deoarece în data de 27 mai 1821 a fost ucis mișelește Tudor Vladimirescu, unul dintre ultimii mare patrioți uciși pentru „vina” de a-și iubi țara!
Pesedeii și-au meritat soarta! Patru ani și jumătate au acceptat să fie batjocoriți de nemernicul din „deal” fără să răspundă prin măsuri concrete, deși au avut zeci de motive pentru suspendare din motive anticonstituționale, cea mai strigătoare la cer fiind participarea plăvanului, costumat ca „ciuma roșie”, la o manifestație de protest împotriva guvernului!. Noncombatul lui Dragnea nu l-a scăpat de pușcărie, acesta fiind condamnat azi la trei ani și șase luni închisoare cu executare. La gradul de spălare a creierilor de acum, Klaus va lua al doilea mandat pe bune, nu mai este nevoie ca STS să-l facă președinte, ca în urmă cu cinci ani.
„Biroul Electoral Central (BEC) anunţa, ieri, că prezenţa la vot, la alegerile europarlamentare, la ora 21:00, a fost de 49,01%. La referendum pe tema justiţiei, procentul a fost de 41,27.” (Sursa: „Gândul”)

Ceva „nu pușcă” la socoteală!
1. „ Biroul Electoral Central (BEC) anunţă, că prezenţa la vot, la alegerile europarlamentare, la ora 21:00, a fost de 49,01%.”
2. „La referendum pe tema justiţiei, procentul a fost de 41,27.”
După cum vedeți, este o diferență de aproape 8 procente. Se știe că votanții PNL și USR Plus au votat și pentru referendumul lui Iohannis. Nu au votat pentru referendum, nu doar votanții PSD și ALDE, ci și de la alte partide care se învârt în jurul pragului de 5%.
În consecință, acest vot de la referendum, inferior cantitativ votului de la euoparlamentare trebuia să se reflecte în rezultatul alegerilor pe partide și PNL cu USR Plus să aibă, cumulate, mai puține voturi decât PSD, ALDE și restul partidelor! Dar nu este așa. De ce?
Se face mare tam-tam cu participarea diasporei la vot, care cică ar influența rezultatul final al votului. Aiurea, prostii pentru proști! Votul așa- zisei „diaspora” – denumire improprie, deoarece termenul se referă la exilul opozanților politici, nu la migranți economici! – este insignifiant. De exemplu, la aceste alegeri, în „diaspora” au votat 369.775 de alegători pentru alegerile europene şi 366.504 pentru referendum, conform comunicatului BEC. Insistența cu care se tot scoate „la înaintare” diaspora este doar o manipulare a serviciilor de informații trădătoare, care mai aparțin doar aparent României, în realitate ele fiind sucursale ale altor servicii străine.
În final am să revin la partidele antinaționale PNL și USR, despre care am vorbit la începutul articolului. Am să mă autocitez cu un fragment din articolul meu USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc, care a făcut mare vâlvă în decembrie 2016, când a fost publicat în revista online „Justițiarul”:

Cine sunt „salvatorii” de la USR?
Nu era suficient că George Soros are președintele României (consiliat de Sandra Pralong, prima directoare a lui Soros în România), marioneta Klaus Iohannis numind, la rândul său, doi șefi în fruntea serviciilor secrete (amândoi evrei și foști angajați/bursieri Soros), guvernul de tehnoratați sau tehnoklauși condus de mercenarul soroșist Ciolos (numit tot de Iohannis) și uriașul aparat de propagandă format din ‘telectualii de la GDS (o bandă antinațională inițiată de Soros personal și Silviu Brucan, alias Saul Bruckner, în ianuarie 1990, un melanj de trompete antiromânești, evrei și români trădători de-a valma), acum are și un partid ca să-și perpetueze puterea și influența în România.
Nu mai este un secret pentru nimeni că impostorii aceștia, care „salvează” tot timpul ceva și musai „uniți”, sunt finanțați de George Soros prin oengeurile sale. Sub ambalajul strălucitor al unor acțiuni generoase, în interesul societății, se urmăresc cu totul alte scopuri decât cele aparente, care rămân doar praf în ochii naivilor. Chestia cu „salvatul” ăstora ne duce cu gândul la elevul Bulă și colegii lui, care umflau zilnic de pe stradă câte o bătrânică și o urcau cu forța în autobuz ca să facă o faptă bună pe zi, așa cum i-a învățat diriginta la școală.
USB (Uniunea Salvați Bucureștiul), după succesul din Capitală la alegerile locale, a devenit națională prin schimbarea denumirii: USR (Uniunea Salvați România), adică Uniunea Soros în România și vizează acum alegerile parlamentare. Trupa din București (USB), de la alegerile locale, a lui Nicușor Dan, liderul „salvatorilor”, era compusă din „români autentici”, așa cum limpede se vede doar citind numele pe care le poartă: Seidler, Bulfon, Oliver Leon Paiusi, Clotilde Armand, Bugner, Berta Vasiliauskaite, Franovici, Vincent Briot, Wring, Dobrev, Antonio Andrusceac. Mă întreb dacă nu o fi și Nicușor Dan ovrei fiindcă mulți din aceștia nu și-au luat nume de familie când au împrumutat identități românești, numele lor complet fiind alcătuit din două prenume. Exemple: Dan Pavel, Radu F. Alexandru, Alexandru Florian, Zoe Petre, Andrei Gheorghe etc… Acum, la alegerile parlamentare, dacă citești lista candidaților USR ai sentimentul că vezi primul comitet central al PCR, după preluarea puterii de către bolșevicii evrei: SEIDLER, GAYRAL, PAL, IURISNITI, WAGNER, SCHUSTER, WIENER, FORGO, TOTH, CLEM, VERMAN, GORCZYNSKI, KLOYBER, MEMET, MARK, VISLOGUZOV, RETI, GALL, BULFON, KISS, ABU AMRA, MARUSSI, IANK, ECHERT, SCHUSTER II, SACHETTI, TELEKI.
Istoria se repetă, odraslele evreilor bolșevici din anii de după război vor să conducă din nou România. Dacă, până acum, unii ca Valdimir Tismăneanu, Alexandru Florian sau Patapievici s-au ocupat doar cu propaganda, spălarea creierilor și tâmpirea românilor, acum se pune în practică următorul pas: subjugarea poporului român! „Pas cu pas”, vorba impostorului numit Gauleiter peste colonie.
S-au găsit voci care să afirme, pe platformele de socializare ale internetului, că Iohannis Klaus Werner este vânzător și trădător de neam. Nu este adevărat, fiindcă el nu aparține neamului românesc, iar neamului său nemțesc îi este foarte loial! Nu este greu de remarcat cum se adresează el românilor, ca un arendaș iobagilor sau ca un Gauleiter care cuvântă către turma docilă din colonie, care „trebe” – cum spune el – să se supună, să execute comanda și să voteze cu cine vrea satrapul.
Partidul lui Nicușor Dan, plin de alogeni și secesioniști în Ardeal, așa cum am arătat mai sus, este creatia klaus-wernerului în timpul cățărării pe cadavrele de la „Colectiv”. Acesta l-a sfătuit în noiembrie 2015, după întâlnirea cu așa-zișii „reprezentanți ai strazii” – în fond, oengiștii lui Soros! – să-și facă partid.

De ce este PNL la fel de soroșist ca USR?
Simplu, fiindcă în partidul acesta care poartă aiurea numele de „național” în titlu, fiind plin de alogeni, activează sau au activat mai mulți angajati/bursieri de-ai bătrânului antiromân George Soros. Iată doar trei nume, toți ajunsi pe funcții mari, unele direct răspunzatoare de siguranța natională a României: Eduard Hellvig, Mihai Răzvan Ungureanu și Renate Weber. Toți trei sunt evrei, ca și Soros, deși își ascund originea. Simple coincidențe?
S-a ajuns pur și simplu la terorizarea românilor, prin poliția politică numită Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), încât oamenilor le este frică să spună despre cineva că este evreu, ca să nu fie acuzați de antisemitism. Eu cred că cei care gândesc astfel sunt chiar ei antisemiți și comit un act de discriminare, fiindcă a fi evreu nu este ceva rușinos și nici denumirea în sine nu este peiorativă! Adică, dacă le spui celor din Israel că sunt evrei însemană că-i jignești? Nu înteleg de ce își ascund chiar ei identitatea, aici în România, sub nume românești sau pseudo-germane, când ar trebui să fie mândri că fac parte din poporul ales, așa cum este numit în Biblie.
Eduard Hellvig (hell în limba engleză înseamnă iad, infern) a jucat rolul de „eminenţa cenuşie” paraşutată în anul 2008 la PNL direct din ograda lui Dan Voiculescu, adică de la Partidul Conservator. Dar, înainte de a se înşuruba în politica dâmboviţeană, Hellvig a fost beneficiar al unei burse a Fundaţiei Soros pentru o Societate Deschisă, devenind şi coordonatorul filialei din Cluj a acestei fundaţii.
Asupra „dragostei” nemărginite pe care o poartă românilor evreul ungur din SUA, George Soros alias György Schwartz, presupun că nu mai este nevoie să insistăm. Este suficient doar să amintim că, pe lângă intenția vădită de dezmembrare a României, datorită fundaţiei acestuia şi a activiştilor din ţara noastră s-a acceptat şi legalizat termenul de rom pentru ţigani, ca să se creeze deliberat confuzia, iar străinii să perceapă România ca fiind ţara romilor! George Soros, cel care finanţează şi Grupul de Dialog Social, plăteşte oameni şi alimentează financiar o reţea de ONG-uri în România care militează împotriva a orice, în funcție de interesele patronului de dincolo de Atlantic. Deci, Eduard Hellvig, omul antiromânului George Soros, era cel mai potrivit la SRI ca sa aibă toate secretele României pe mână. Din bezna minții, nu alta!
Se răsucesc Brătienii în morminte când văd pe mâna căror impostori a încăput partidul lor! Principiul liberal, de la începutul secolului trecut, „Prin noi înşine” a rămas doar istorie, cuvinte bune de bolborosit sforăitor şi demagogic în campanii electorale de către comuniştii şi fasciştii proaspăt vopsiţi în liberali. „Prin noi înşine”… cu „românii” Klaus Werner Iohannis și Hildegard Brandl aduși din afara partidului liberal și așezați în capul mesei imediat ce s-au înscris în partid!
Atât de naţional era partidul condus până în primăvara anului 2014 de Antonescu – amară ironie să porţi numele unui mare patriot român şi tu să fii un xenofil care se înconjoară de alogeni! – încât românii nu se vedeau deloc la vârful partidului. Practic, atunci partidul este condus de tripleta Crin Antonescu (lipovean, după unii găgăuz) – preşedinte, Klaus Iohannis (sas) – prim-vicepreşedinte şi Eduard Hellvig (evreu) – secretar general. În toate apariţiile televizate cu Crin Antonescu și Klaus Iohannis circulând pe holurile Parlamentului, aceștia erau permanent însoţiți, ca o umbră, de piticul Eduard Hellvig.
„Mihai Răzvan Ungureanu nu s-a remarcat prin nimic favorabil României şi românilor. Primul lucru pe care l-a făcut când a devenit ministru de externe a fost montarea portretului Anei Pauker fost ministru comunist de externe, (primul şi principalul comisar al comunismului sovietic în ţara noastră, distrugătoarea României postbelice) pe holurile Ministerului Afacerilor Externe. Ultimul lucru pe care l-a făcut ca ministru de externe a fost dublarea, printr-o ordonanţă de urgenţă, a salariului pe care urma să-l primească (8 000 de euro lunar) în postul pe care urma să plece la Viena (coordonator adjunct la Iniţiativa de cooperare pentru Europa de Sud-Est). Între acestea, Ungureanu a făcut mult rău României şi românilor din ţară şi din jur. La scurt timp după investirea sa ca ministru de externe, Ungureanu a semnat în 2005, cu ministrul de externe rus Serghei Lavrov, cel mai păgubos act din istoria postdecembristă a României, respectiv «Legea pentru ratificarea Protocolului dintre România şi Rusia privind inventarierea relaţiilor bilaterale». Şeful diplomaţiei române a declarat atunci că „Nu există probleme între România şi Rusia”, prin actul respectiv uitându-se atât problema Basarabiei cât şi problema tezaurului românesc confiscat de Lenin în 1918. Şi românii din Ungaria şi din Transilvania sunt supăraţi pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru modul mişelesc şi păgubos în care a negociat recuperarea bunurilor Fundaţiei Gojdu din Budapesta, cu destinaţie testamentară pentru bursele românilor din Transilvania şi din Ungaria. În primul său an de ministeriat, Ungureanu a negociat pe furiş şi a semnat pe sub masă «Acordul referitor la înfiinţarea Fundaţiei Publice Româno-Ungare Gojdu», prin care a fost exclus moştenitorul testamentar. Acordul a fost semnat la Bucureşti, în data de 20 octombrie 2005, cu ocazia unei reuniuni comune a guvernelor României şi Ungariei, de către ministrul român de externe Mihai Răzvan Ungureanu şi de către omologul său ungar Ferenc Somogy, fiind ratificat de partea română prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 183/2005. Acest acord a fost negociat, semnat şi ratificat după ce, în decembrie 2004, Curţile Gojdu din Budapesta au trecut în proprietatea companiei israeliene Autoker Holding Rt, fiindu-i vândute de Primăria sectorului 7 din Budapesta.” (https://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/09/25/mihai-razvan-ungureanu-agent-strain/)

Renate Weber a fost preşedinte al Consiliului National al Fundaţiei pentru o Societate Deschisa (Soros) în perioadele 1998 – 2005 şi martie 2006 – noiembrie 2007. Aceeaşi doamnă este europarlamentar și membră a Grupului Spinelli, al federaliştilor europeni care susţin desfiinţare statelor naţionale. Pentru Renate Weber şi restul federaliştilor din PNL a devenit deranjant atributul „naţional” din denumirea partidului din care fac parte. „Naţionalismul este o ideologie a trecutului. Obiectivul nostru este acela al unei Europe federale şi post-naţionale, al unei Europe a cetăţenilor.”(Fragment din Manifestul Grupului Spinelli: http://www.dw.de/va-merge-pnl-pe-linia-federalismului-european/a-17379489)!
Tot europarlamentar PNL era şi „românul neaoş” Ovidiu Silaghi, cel urmărit penal pentru trafic de influenţă şi „mazilit” în Parlamentul European de la Bruxelles din 4 septembrie 2013, de către Crin Antonescu, ca să fie protejat şi uitat de DNA. S-a așternut liniștea și peste dosarul lui Silaghi de la DNA…
La PNL mai activează şi evreul ungur Ludovic Orban, tras acuma pe linie moartă. Fratele lui, Leonard Orban, este azi consilierul lui Klaus Werner Iohannis, cu ani în urmă el fiind primul comisar european din România, selectat după principiul „political correctness”, deci musai de altă etnie decât cea majoritară în țara de proveniență. Cine ştie câţi alţi alogeni, cu nume româneşti de împrumut, s-au mai adăpostit sub pulpana primitoare a paltonului de vreme rea, partid liberal numit şi „naţional”? Nu trebuie neglijată masoneria, PNL fiind partidul în care s-au aciuat cei mai mulţi masoni!
Pentru Crin Antonescu, pe vremea când era şeful suprem al liberalilor cei „naţionali”, iată că noi, ceilalţi, eram nişte plebei dintr-o adunătură pestriţă: „Liberali înseamnă să lucrăm cu şi pentru indivizi, nu cu gloate, nu cu mulţimi.” Citat din cugetările antonesciene. Băi, porumbac repetent, gloata asta nenorocită v-a făcut mari, pe tine şi pe nevastă-ta! Nu ţi-e ruşine să faci clasificări înjositoare şi discriminatorii?

Ce ne-a mai rămas de făcut?
După ce m-am convins că în 2014 rezultatul alegerilor prezidențiale a fost trucat și Iohannis a fost numit președinte de forțe oculte, fără să câștige la vot, m-am jurat că nu mai votez în viața mea și o să mă țin de cuvânt. Atunci blatul a fost acceptat de Ponta sub presiunea masei de manevră scoasă în stradă la București și Cluj, unde era deja pregătit Referendumul pentru „independența” Transilvaniei dacă nu ieșea Iohannis președinte. Șantajat cu războiul civil și dezmembrarea României, pe de o parte și momit cu promisiunea că va ramâne premier, pe cealaltă parte, Ponta a acceptat numirea sasului ca președinte. Astfel, după semnarea pactului cu diavolul, Ponta a apărut pe ecranul televizorului, la ora 21:30, ca să-și anunțe „înfrângerea”, deși cei de la BEC nici nu începuseră numărătoare voturilor. Politica „biciului și a zăhărelului” inventată de Adolf Hitler a dat roade din nou!
Electoratul care va vota cu PNL si USR se încadrează în unul dintre cele trei tipare: neinformați, sinecuriști (finanțați din surse dubioase) sau trădători de țară. Românii patrioți, care-și iubesc țara cu adevărat și doresc ca România să nu mai fie o colonie bună de muls, cu oameni săraci într-o țară bogată, pot să voteze cu orice formațiune politică, dacă aceasta nu este susținătoare a intereselor străine și a mercenarilor bruxellezi ai guvernului actual. Personal, daca aș merge la vot acum, la parlamentare, probabil că m-aș orienta spre un partid naționalist, către cel care mi se pare că are șanse mai mari să treacă pragul electoral.
Din păcate, am asistat la o nouă manevră a serviciilor secrete, SRI nășind o serie de partide nationaliste, apărute peste noapte, ca să fie siguri că se disipează voturile și nu face nimeni dintre naționaliști pragul electoral de 5%! Sunt și „nationalisti” ciudați, xenofili, iubitori ai alogenilor. Actorul Florin Zamfirescu este unul dintre aceștia. El susține că-i naționalist, deși este pupător de târtiță nemțească. În 2014 era un agent electoral iohannist foarte vocal! Acum s-a dat de trei ori peste cap și a devenit naționalist la PRM. Se răsucește Vadim în pământ, mai ales că scrisese de toate ticăloșiile comise de sasul cu comportament antiromânesc!
Ca să vedeți cât de ușor devin românii victimele manipulării prin mass-media, în toate țările UE partidele nationaliste au cîștigat mare parte din electorat și au un suport popular fantastic, doar în România nu sunt votate!

Marius Albin MARINESCU
PS: Sistemul globalist a lucrat cu motoarele tuate la maximum în toată Uniunea Europeană, la aceste alegeri europarlamentare: „La nivelul Uniunii Europene, prezența la vot a fost de 50,5%, cea mai ridicată din ultimele două decenii, a anunțat Parlamentul European.” (Sursa: EURACTIV.ro) https://www.euractiv.ro/eu-elections-2019/prezenta-record-la-europarlamentare-24-04-la-ora-14-00-la-referendum-19-77-14622)

Sursa – Turma creierelor spălate a învins!