Au făcut sex pe calea ferată și i-a surprins trenul…

Spread the love

Loading

w560xh316 Adelina Pestritu poze sexy pe calea ferataO femeie din Ucraina a murit, iar un bărbat a rămas fără picioare, după ce au fost loviți de tren în timp ce făceau sex pe o șină de cale ferată.

Un bărbat de 41 de ani și o femeie de 30 de ani din Zaporozhye, Ucraina, se întorceau beți noaptea de la discotecă și n-au mai putut rezista impulsurilor carnale până acasă. Drept urmare, și-au propus să experimenteze senzații extreme pe o șină de cale ferată, însă experiența lor s-a sfârșit tragic.

Au dat dovadă însă de neatenție, iar un tren i-a lovit din plin în timpul actului sexual. În urma impactului, femeia a murit, iar bărbatul a rămas fără picioare.

Detectivii au lansat o investigație privind acest caz. Poliția declară că cei doi parteneri de sex au fost sub influența alcoolului.

Bărbatul de 41 de ani a declarat polițiștilor care anchetează cazul: „Ne întorceam de la nişte prieteni, iar eu şi prietena mea nu ne-am mai putut stăpâni şi am vrut să facem sex pe şinele de tren, pentru a simţi puţină adrenalină”, a declarat bărbatul în vârstă de 41 de ani.

Un incident similar s-a petrecut în 2008, în Africa de Sud. Un bărbat și o femeie au murit atunci după ce au fost loviți de un marfar în timpul unui act sexual.

Sursa: Mirror.co.uk, news.com.au, realitatea.net