AU LUAT LUMINĂ DE LA „MARELE LICURICI”

Spread the love

Loading

linguseala ala mbasada sua1 vertCodruța Kovesi, Marius Iacob, Livia Stanciu, Ionuț Matei, Bogdan Gabor și Robert Cazanciuc au sărbătorit Ziua Americii alături de generalul Florian Coldea, adjunctul SRI. La dineul oferit de Ambsada SUA au mai fost prezenți fostul șef SRI George Maior, trimis ambasador în SUA, și nou șef SIE Mihai Răzvan Ungureanu

                               

 

Mândrie mare pe capii Justiției! Toți și-au pus pe ei straie de sărbătoare și au mers, joi 2 iulie 2015, la dineul oferit, în avans, de Ambasada SUA cu ocazia Zilei Americii din 4 iulie. Toți au fost numai un zâmbet și s-au gudurat cât au putut pe lângă „Marele Licurici”, iar gazda le-a fost Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA Dean Thompson. Cel puțin asta se înțelege din pozele publicate pe luju.ro.

Au fost prezenți așadar șefa DNA Laura Codruța Kovesi, adjunctul DNA Marius Iacob, președinta Înaltei Curți Livia Stanciu, vicepresedintele Înaltei Curți Ionuț Matei, vicepreședintele CSM Bogdan Gabor, precum și ministrul Justiției Robert Cazanciuc.Într-una dintre fotografii se poate observa și judecătoarea Dana Gîrbovan de la Curtea de Apel Cluj, membră în Uniunea Națională a Judecătorilor din România.

Mai mult pe site-ul luju.ro

 

AU LUAT LUMINA DE LA „MARELE LICURICI”

 

Concluzia

Pentru a ne pierde total independența, SUA ne-a furat JUSTIȚIA, care a  ajuns să fie INDEPENDENTĂ de interesele acestei țări și care de câțiva ani buni poate fi acuzată de TRĂDARE în favoarea unui alt stat. Alături de JUSTIȚIE s-au aliniat serviciile secrete: SRI, SIE, SPP și STS. Dacă stăm cu brațele încrucișate vom ajunge mai rău ca Grecia. Aceste instituții urmăresc îngenunchierea poporului român.