AUDIO – Arbitri italieni îi fură victoria lui Tolea Ciumac – Ursul Siberian. Rușine arbitrilor

Spread the love

Loading

Autori: Cornel Dascălu și Orlando Ștefan

Avem proba cum arbitrul l-a furat pe Tolea Ciumac – AICI

 

Duminică, 26 noiembrie a.c. în orașul italian Arezzo, la sala sporturilor Mario D’Agata, a avut loc meciul Tolea Ciumac – Sebastian Silicato, pe reguli de Kickboxing.

La final, deși meciul a fost dominat de Tolea Ciumac, arbitrii au desemnat câștigător pe compatriotul lor Sebastian Silicato.

După meci jumătate din spectatori au părăsit sala sporturilor din Arezzo, iar la vestiare veneau o grămadă de Italieni să facă fotografii  cu Tolea Ciumac. Într-un cuvânt numele lui  înseamnă mult și lumea vine sa îl vadă și să îl susțină la meciuri și să îl aplaude.

La sfârșitul meciului Tolea Ciumac a fost foarte nervos și totodată supărat  pe decizia arbitrilor. Sebastian Silicato se tot ținea dupa Tolea Ciumac să dea mâna cu Tolea și sa schimbe câteva cuvinte cu noi, cei apropiați de „Ursul siberian”.

Tolea Ciumac i-a propus lui Sebastian Silicato să lupte măcar o repriza pe reguli MMA sau să accepte meciul revanșa, dar în alt oraș, dar Sebastian Silicato a refuzat categoric, de frică.

Tolea Ciumac mi-a spus că acesta este ultimul meci pe care la susținut   în Italia pe reguli de Kickboxing. Și-a dat seama că în Italia nu poate continua să lupte pe reguli de Kickboxing  pentru că arbitri sunt puși de Sebastian Silicato.

Organizatori de gale sunt interesați sa colaboreze cu Tolea pentru ca își cresc valoarea galelor și numele Tolea Ciumac încă strânge fani și face bani.

În ceea ce privește arbitri italieni sunt niște scursuri  ieftine. Nu au nicio treabă cu Kickboxing-ul pentru ca nu au făcut sporturi de contact garantat și după cum arata seamănă mai mult cu dresori de la circ.

Kickboxing-ul din Italia este cu foarte mulți ani în urma Kickboxing-ului din România și Europa. Arbitri italieni nu știu ce înseamnă show, ei sunt mai limitați pe sportul asta și vin fix ca la teatru. Rușine arbitrilor dacă îi pot numi așa.

În final țin să îl felicit pe Nicola Jakini,  organizatorul  acestei gale, el este un tânăr organizator de gale de Kickboxing,  dar cu o perspectivă frumoasă în viitor. Nicola Jakini este de origine albaneză, stabilit în Italia de foarte multu ani și este un fost sportiv practicant de Kickboxing, nu știu dacă sa retras din  Kickboxing, dar este un promoter de succes, are și academia lui de Kickboxing  în Arezzo, cu sportivi foarte buni, români, albanezi și italieni.

Nicola Jakini a prezentat în această gală doi sportivi de viitor, Daniel Velea și Sebastian Vasilovici. Cei doi sportivi  au impresionat, iar spectatorii au apreciat felul cum au luptat. Nu uitați un lucru, sportivii aceștia în viitor vor avea un cuvânt  foarte greu de spus în Kickboxing-ul din Italia și din Europa. Totul depinde de ei, să dea dovada în continuare de seriozitate și de profesionalism și vor ajunge cu siguranță în promoțiile de top și vor deveni adevărate stele din ring. Daniel Velea are 24 de ani, iar Sebastian Visalovici 18 ani. Aceste speranțe de viitor și sunt antrenați de Nicola Jakini.

Daniel Velea și Sebastian Vadilovici  sunt doi sportivi de viitor care mau impresionat aseară prin evoluția lor din Ring.  Nu uitați un lucru, sportivii aceștia în viitor vor avea un cuvânt  foarte greu în Kickboxing-ul din Italia și din Europa.

Aceștia dacă o sa dea dovada în continuare de seriozitate și de profesionalism  vor ajunge cu siguranță în promoțiile de top și vor fii adevărate stele din ring .

Tolea Ciumac a mărturisit că se va retrage oficial din sportul de contact, așa cu și-a dorit, la 50 de ani, anul viitor. Meciul de retragere probabil va fii anu viitor și il va face 100%  contra unui campion. Printre numele vehiculate fiind cel al lui Ionuț Iancu – Tanculețul, un sportiv foarte îndrăgit și apreciat de către Tolea Ciumac.

Jurnalistul nostru Orlando Ștefan a obținut proba audio, prin care se dovedește foarte clar cum arbitrii italieni i-au furat titlul lui Tolea Ciumac – Ursul Siberian.

Tagged: