Azi Munchen – Germania. 9 morți și 21 de răniți. Mâine ce ne așteaptă? Nu se poate trăi împreună cu musulmanii!

Spread the love

Loading

3684B94D00000578 3703705 image a 242 1469224947525

În urmă cu câteva zile, ISIS publica pe internet un clip:  Sânge pentru sânge! Cine urmează pe lista ISIS? Acum a fost Germania… dar mâine cine urmează? Nepăsarea noastră și mai ales a politicienilor care ne conduc va face iarăși victime nevinovate. 

Musulmanii din Europa ar trebui expulzați. Atacurile teroriste din Belgia, Franța și Germania, precum și atacurile din anii trecuți din Spania și Anglia ne dă dreptul să gândim așa și să declarăm fără echivoc că islamul este un pericol pentru democrație și pentru popoarele creștine din Europa. Dacă nu înțelegem că va trebui să facem o mare coaliție împotriva acestor teroriști noi și copiii noștri vom fi vânați și exterminați la noi acasă.

 

Atacul înarmat de ieri de la Munchen ne arată clar că nu avem de ales și vom fi nevoiți să luăm măsuri speciale împotriva musulmanilor.  Cum s-a demonstrat și în celalte atacuri teroriștii sunt stabiliți în țările respective, trăiesc de pe urma generozității statelor și cetățenilor, unii chiar născuți în țările respective, însă comportamentul lor nu le dă dreptul să trăiască printre noi și ar trebui expulzați fără milă și dacă continuă ar trebui să luăm măsuri speciale și să-i izolăm în universal lor Islamic să se mănânce între ei precum canibalii.    

Lipsa de character a islamiștilor și educația lor  teroristă a dus la atacul de ieri într-un mall din Munchen. Teroristul musulman a deschis focul și ucis 9 persoane și alte 21 au fost rănite. A urmat o operațiune în forță a organelor de ordine și teroristul a fost identificat în persoana unui german  musulman de 18 ani, de origine iraniană. Teroristul locuia la Munchen de mai mult de doi ani şi nu se afla în vizorul autorităţilor. Şeful Poliţiei din landul Bavaria a precizat că motivele din spatele atacului nu sunt clare. 

Poliţia din Munchen a anunţat că unul dintre cadavrele descoperite după atacul armat dintr-un centru comercial ar fi al atacatorului, care ar fi acţionat singur. Anterior, forţele de ordine anunţaseră că sunt căutate trei persoane care ar fi lansat atacul soldat cu 10 morţi şi 21 de răniţi. 

Susţinători ai grupării teroriste Statul Islamic au sărbătorit pe reţelele de socializare atacul armat din Munchen. 

Atacatorii erau „îmbrăcaţi în negru şi purtau cagule“, spune, pentru CNN, o martoră angajată în centrul comercial Olympia.    

Centrul comercial este situat lângă stadionul olimpic din München, unde a avut loc un alt atac terorist în 1972. În acel atac au fost uciși 11 atleți israelieni. Ei au fost luați ostatici de teroriști islamici și în cele din urmă au fost uciși  chiar în timpul Jocurilor Olimpice din acel an.

368504B400000578 3703705 image a 42 1469238523685

Se pare că Uniunea Europeană se confruntă cu un pericol eminent din partea terorismului musulman și dacă nu vom lua măsuri nu vom mai trăi în siguranță în casele noastre. Europeni treziți-vă și începeți cu schimbarea conducătorilor voștri.

Sursa: adevarul.ro, dailymail.co.uk, bild.de