BĂSE, SOARTA SE RĂZBUNĂ …

Spread the love

Loading

Autor: Dr. Paul Ichim


Vezi domnule, astăzi se consemna marele eveniment în care Justitica a reușit și ea în 30 de ani să condamne definitiv un colaborator al securității, care a ocupat mari funcții în ierarhia statului.

Atât a reușit să facă în 30 de ani coana imparțială, precoce pensionată și specială?

Bâfâie lumea politică de la noi de foști colaboratori, dovediți cu acte prin presă, despre care s-a și scris documentat prin niște cărți.

I-ați văzut pe ăștia să fie întrebați de ceva, mai ales că ăia de la studierea arhivelor de lene sau strânși de momițe de către cine trebuie, dădeau documente trecute pe la „nufărul” de necolaborare?

Este de notorietate unul de prin târgul asta, ce a ajuns și prin Parlament și căruia confratele lui în ale medicinei i-a făcut public  documentul de paracios.

Ați aflat să-l fi întrebat cineva de sănătate?

Unde mai pui că individul, a fost pe această tema, subiectul unui capitol distinct într-o carte despre securitate și colaboratorii locali.

În concluzie, Băse de a picat, a fluierat într-o biserica ceva.

Uite așa se răzbună soarta, că mânăria cu scoaterea în decor a lui Mona Muscă, se pare că-i aparține, iar femeia nu avea nici pe departe tinichelele lui.

Băse, să fii sănătos, să apuc să văd ce răspunzi și despre falsul în declarațiile date de-a lungul anilor, în toate funcțiile prin care ai fost.

Aștept ca și codosul autohton să fie întrebat despre onestitatea declarațiilor date de-a lungul anilor.

Tagged: