Blestemul lui Michael Jackson

Spread the love

Loading

6718_157945094360446_1472302102_nCei care s-au jucat odată cu viaţa Megastarului sunt loviţi, după moartea acestuia, într-un mod suspect de asemănător. Îşi răzbună muzica îngerii căzuţi?

Când ucizi o pasăre cântătoare, destinul nu rămâne impasibil. Căci cei care au pus umărul la distrugerea celui care a fost Regele Muzicii Pop au acum de plă­tit nişte poliţe usturătoare. Este vorba despre tri­oul groazei, format din doctorii Conrad Murray şi Arnold Klein şi malefica firmă organizatoare de concerte AEG Live.

Doctorul Conrad Murray a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru uciderea involuntară a lui Michael. În plus, un judecător a dispus ca Murray să se întâlnească cu mama Megastarului, Kathe­rine Jackson, şi cu avocaţii acesteia, pentru o de­poziţie în procesul intentat împotriva companiei AEG, proces care va ajunge în sala de tribunal în aprilie 2013.

 

Kathe­rine Jackson vrea să fie lămurită în legătură cu nişte comentarii pe care Murray le-a făcut în docu­mentarul „Michael Jackson şi Doctorul: O prie­tenie fatală“, difuzat de postul MSNBC în 2011. La un moment dat, doctorul a mărturisit că unul dintre boşii AEG i-a spus că Michael este pe ducă şi că firma lor deţine, cităm, „chiar şi hârtia igi­enică cu care el se şterge la fund“ şi că, dacă MJ nu apare în concertele programate pentru turne­ul lui de revenire, este „terminat“. Dacă se dovedeşte că Murray a intrat în hora pro­moterului de concerte, atunci uciderea de care s-a făcut vinovat numai involuntară n-ar mai fi. Murray n-are, însă, de ales, căci pe 18 martie el va trebui să dea o declaraţie filmată, la închisoarea din Los Angeles în care este încarcerat.

Probleme cu legea are şi celălalt doctor din viaţa lui Michael, dermatologul Arnold Klein, despre care se zvoneşte că ar fi adevăratul tată al lui Prince Michael. Un medic care c-o mână l-a îngrijit pe superstar, iar cu alta l-a lovit, injectân­du-i calmante şi analgezice foarte puternice, pre­cum Demerolul, în lunile anterioare morţii aces­tuia. Acuzaţiile n-au putut fi, însă, probate, iar Klein a reuşit să se salveze din barca cu care s-a scufundat Murray. Dar el poate ajunge la mititica şi pe altă cale. Klein, care şi-a declarat falimentul în 2011, a refuzat să predea statului american pes­te 100 de obiecte de artă valoroase, precum şi o bijuterie de Ferrari Spider din 2001. Prea mult nu i-a mers, căci atunci când autorităţile i-au bătut la uşă, zăngănind cătuşele, Klein n-a avut încotro şi le-a spus autorităţilor unde a ascuns bunurile aflate teoretic sub sechestru. Este vorba despre opere semnate, printre alţii, de Andy Warhol (inclusiv faimosa imagine pop-art a lui Marilyn Monroe), Renoir sau Rodin. Klein este, aşadar, zilele acestea, mai sărac şi mai cinsit. Şi, cel mai important, este un om liber. Deocamdată.

Sursa: Yahoo News