Boala marțienilor

Spread the love

Loading

Autor: dr. Paul Ichim 

După niște ani cam secetoși, sfârșitul de iarnă și primăvară asta ne-au dat la apă în toate formele de agregare, de ne-am săturat. Musoni, cicloni și ce-au mai fost prin țară noastră au lăsat Dunărea gravidă.

Pe la țară de atâta hidratare au intrat ierburile-n dezmăț, au crescut și încă nu s-au oprit, de te minunezi.

Dacă ai parte de ceva grădină, îți rămân cam două alternative, ori te apuci de frizerie vegetală ori îți aduce ceva șerpărie-n ea. Cum chestia a două îți cam dă frisoane, de voie de nevoie devii „herb stylist”.

Bafta a fost cu ceva zile libere și că s-a adunat „tribul”, așa că profesia a fost îmbrățișată de toți, de la bunici la nepoți.

Și uite așa am descoperit persistența unei boli mai vechi, pe care am îndrăznit s-o numim ….boala marțienilor.

După toată herb stylistica asta, toată lumea avea extremitățile verzi. Tratamentul este simplu, mult detergent și periuță care să frece degetele și unghiile.

Hazul îl constituie faptul că după ce curge transpirația pe tine, după ce te lupți cu gazonul, te întreabă nepoțica dacă ai boala marțienilor, uitându-se la mâinile tale. Chestia interesantă este că boala asta tinde să se cronicizeze și până la urmă, în mod surprinzător, face bine la sănătate.

În concluzie, deținătorilor de curți le urez….boală lungă a marțienilor.

După niște ani cam secetoși, sfârșitul de iarnă și primăvara asta ne-au dat la apă în toate formele de agregare, de ne-am săturat. Musoni, cicloni și ce-au mai fost prin țară noastră au lăsat Dunărea gravidă. Pe la țară de atâta hidratare au intrat ierburile-n dezmăț, au crescut și încă nu s-au oprit, de te minunezi. Dacă ai parte de ceva grădina, îți rămân cam două alternative, ori te apuci de frizerie vegetală ori îți aduce ceva serparie-n ea. Cum chestia a două îți cam da frisoane, de voie de nevoie devii „herb stylist”. Bafta a fost cu ceva zile libere și că s-a adunat „tribul”, așa că profesia a fost îmbrățișată de toți, de la bunici la nepoți.  Și uite așa am descoperit persistența unei boli mai vechi, pe care am îndrăznit s-o numim ….boală marțienilor. După toată herb stylistica asta, toată lumea avea extremitățile verzi. Tratamentul este simplu, mult detergent și periuță care să frece degetele și unghiile. Hazul îl constituie faptul că după ce curge transpirația pe ține, după ce te lupți cu gazonul, te întreabă nepoțica dacă ai boală marțienilor, uitându-se la mâinile tale. Chestia interesantă este că boală asta tinde să se cronicizeze și până la urmă, în mod surprinzător, face bine la sănătate. În concluzie, deținătorilor de curți le urez….boală lungă a marțienilor.

 

Sursa foto: pressone.ro

 

 

Tagged: