BOANCĂ a furat un pistol și a speriat oamenii din Sinersig

Spread the love

Loading

parchetul-si-judecatoria-lugoj-1Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj au dispus trimiterea în judecată a inculpaților:

 

TELBISZ ROBERTO ATTILA pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. În data de 15.11.2014, lucrătorii Biroului de Investigare a Fraudelor Lugoj au oprit în trafic pe A6 autoutilitara marca Renault Master cu nr. B-72-JEJ, care era condusă de inculpat. Cu acea ocazie s-a descoperit în autovehicul cantitatea de 11.958 pachete ţigarete netimbrate, pe care inculpatul le deţinea în afara antrepozitului fiscal, sustrăgându-se de la controlul vamal, deşi ştia că aceste produse provin din contrabandă.

 

BOANCĂ DOREL pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept, tulburarea liniştii publice şi furt calificat. În seara zilei de 16.12.2014 inculpatul înarmat cu un pistol s-a deplasat la localul Micul Eden din satul Sinersig unde, pe fondul unor discuţii cu persoana vătămată N.V. l-a ameninţat pe acesta că-l împuşcă punându-i pistolul la cap după care a descărcat arma în faţa localului, provocând spaimă şi temere în rândul persoanelor aflate în local şi în apropierea acestuia.

De asemenea a mai fost ridicată de la inculpat muniţie deţinută fără drept (41 buc. cartuşe calibru 7,62 şi 222 buc. alice calibru 4,5) şi o puşcă marca Gamo calibru 4,5, ambele arme (letală şi neletală) fiind deţinute fără autorizaţie şi fără ca inculpatul să posede permis de port armă. S-a stabilit de organele de poliţie că arma marca Gamo inculpatul a sustras-o din locuinţa numitului Boancă Florian.

 

BALAZS ANDREI IONEL pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere

a unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului. În seara zilei de 28.07.2014 inculpatul s-a urcat la volanul autoturismului marca Opel cu nr. TM-16-SHS pe care l-a condus din Pogăneşti spre municipiul Lugoj, iar pe str. N. Bălcescu a fost oprit pentru control de organele de poliţie. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere. De asemenea inculpatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După acest momentul a fost condus la spital unde i s-au recoltat două probe de sânge stabilindu-se o alcoolemie de 2,30%o la prima recoltare şi 2,10%o la cea de-a doua probă.

 

 

PETRESCU GABRIEL IONEL pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. În data de 09.08.2014, inculpatul a condus autoturismul marca Fiat Bravo pe străzile din municipiul Lugoj, fiind oprit pentru control de organele de  poliţie în timp ce rula pe str. A. Odeanu. Cu acea ocazie s-a stabilit că inculpatul nu posedă permis de conducere.

 

ASAVEI FLORIN pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. În data de 19.06.2014 inculpatul s-a urcat la volanul autoturismului marca Opel cu nr. TM-72-AIK pe care l-a condus din Săcălaz spre municipiul Lugoj. În timp ce rula pe DN6 (pe centura municipiului Lugoj) la un moment dat, datorită neatenţiei a intrat cu autoturismul în sensul giratoriu lovind balustrada de protecţie, după care autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Au fost sesizate organele de poliţie care s-au deplasat la faţa locului şi au procedat la testarea inculpatului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. După acest momentul a fost condus la spital unde i s-au recoltat două probe de sânge stabilindu-se o alcoolemie de 1,40%o la prima recoltare şi 1,20%o la cea de-a doua probă.

 

OSTAŞUC ŞTEFAN, OSTAŞUC ILIE DUMITRU, MARTON IMRE PETER şi GYURE COSMIN  pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În noaptea de 05/06.09.2014 inculpaţii s-au deplasat în zona loc. Belinţ şi au sustras, între staţiile CFR Jabăr Belinţ, prin secţionare, cablu de telecomunicaţii interurbane, în lungime totală de 120 metrii, nefuncţionale.

 

MATE ŞANDOR ANDRU pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. În data de 29.10.2014, inculpatul a condus autoturismul marca Ford Mondeo pe străzile din loc. Nădrag, fiind oprit pentru control de organele de  poliţie în timp ce rula pe str. Padeş. Cu acea ocazie s-a stabilit că inculpatul nu posedă permis de conducere.

 

MUNTEANU DORU  pentru săvârşirea infracţiunii de furt. În data de 03.06.2014 inculpatul, în timp ce era găzduit de persoana vătămată P.I. din Topolovăţu Mare, i-a sustras acestuia un portofel conţinând documente şi suma de 4000 lei.