Bombă mediatică la Timișoara! ITM Timiș sprijină munca la negru?

Spread the love

Loading

Această instituție păstorită de prea mulți ani de Pavel Kașai a început să o ia razna, mai precis să încalce legea. Pe scurt, meritul șefului ITM Timiș este că această instituție importantă a ajuns pentru unii mumă, iar pentru alții ciumă. De ce susțin asta? Pentru că într-un caz de muncă la negru inspectorii de la ITM Timiș nu și-au făcut treaba, mai mult l-au sprijinit pe patronul infractor cum să fenteze legea  și asta presupune că șeful ITM  știa de acest aspect din afara legii.

Dar să începem cu faptele.

O știre virală de acum câteva zile ne prezintă o înregistrare prin care se dovedește că un patron din Timișoara se poartă cu angajații ca stăpânii de sclavi din America colonială și nu se sfiește să înjure și să amenințe ca la ușa cortului o angajată. Poliția s-a autosesizat, dar până acum niciun semn … și se mai știe că patronul face parte din camarila care îngenuchează Timișoara și are multe multe contracte cu statul.

Știrea se poate vedea și auzi AICI

Știrea se poate citi și AICI

O femeie din Ucraina venită la Timișoara încă de anul trecut, în ianuarie 2022 s-a angajat la firma DERETIC STIL din Timișoara, patronată de Mircea Miclea. După angajare, de mai multe ori, doamna a solicitat verbal o adeverință pentru medicul de familie și văzând că e tot amânată a depus și o cerere scrisă la sediul firmei și asta după vreo șase luni. Comportamentul brutal și limbajul de mahala a patronului a dus la plecarea mai multor angajate și care nu și-au primit salariul pe ultima lună.

Pentru a i se face dreptate doamna face o sesizare la ITM Timiș și inspectorii fără să facă o cercetare minuțioasă arată că firma DERETIC are un contract de muncă din 10.06.2022. Și spălându-se pe mâini inspectorii de la ITM Timiș l-au scos nevinovat pe respectivul patron.

Numai că doamna avea un contract semnat și ștampilat încă din luna ianuarie 2022 și șmecherul de patron nu l-a înregistrat la ITM Timiș.

Concluzia: Șase luni s-a lucrat la negru și cu siguranță că dacă se vor face verificări vom descoperi că firma DERETIC STIL nu a fost controlată niciodată.

Să vedem ce face Pavel Kașai, șeful rămas neschimbat de 10 ani în instituția ITM Timiș, pentru că dacă inspectorii făceau o cercetare temeinică patronul ar fi plătit amenzi mari. Dar de ce să plătească când între Mircea Miclea și ITM Timiș există o legătură puternică fiindcă firma DERETIC STIL a obținut un contract cu această instituție.

Curat murdar … știți proverbul „Cine poate oase roade … cine nu …”.

Statul Român impozitează până și aerul românilor, iar acestui personaj care fraudează statul Român nu îi face nimic ?

Alo ANAF ce faci în situația asta ? Decât sa plătească 3.600 lei salariul a ales sa înjure și să amenințe,  crezând ca dacă sunt din Ucraina  angajații sunt și slugi. Domnule patron dacă oamenii au venit din Ucraina de frica războiului și au lucrat cinstit,  iar dumneavoastră ați crezut ca sunteți stăpânul pământului  și puteți face ce doriți cu ei, însă nu este așa.

Să vedem cum se mișcă instituțiile statului?

Anexăm dovezile prin care se arată că firma DERETIC STIL a fraudat statul român și a avut angajați la negru!

Tagged: