Capcană pentru 20.000 de pedofili

Spread the love

Loading

Un ONG olandez care militează împotriva exploatării sexuale a copiilor a întins o capcană online potenţialilor pedofili, descoperind că peste 20.000 de persoane, pe parcursul a 10 săptămâni, s-au arătat dispuse să plătească pentru a intra într-un video-chat erotic cu o fetiţă filipineză de 10 ani.

pedofili circa 20000

ONG-ul „Terre des Hommes” a creat un cont pentru o aşa-zisă „Sweetie”, o fată de 10 ani din Filipine. „Sweetie” nu era o persoană reală, însă, ci doar o imagine generată pe calculator. Intrând pe mai multe camere de chat, „Sweetie” îşi spunea vârsta şi ţara de origine şi se oferea să se dezbrace pentru o sumă de bani.

 

Has Guyt, directorul acestui proiect, spune că peste 20.000 de persoane s-au arătat dispuse să plătească pentru a o vedea în ipostaze sexuale.

Dintre acestea, aproximativ 1.000 de persoane au fost identificate după nume. În cazul lor, ONG-ul a creat dosare la care au ataşat dovezi precum înregistrarea video sau conversaţiile avute cu „Sweetie”.

Cele mai multe persoane identificate proveneau din SUA (254), urmând Marea Britanie (110) şi India (103).

ONG-ul „Terres des Hommes” a predat datele către Interpol, însă pentru ca pedofilii online să poată fi acuzaţi, autorităţile trebuie să obţină dovezi din propria investigaţie.

Sursa: jurnalul.ro,The Independent

Sursa foto: crimetime.ro, enational.ro, stirile.rol.ro, novilist.hr, glogster.com