Capturarea României

Spread the love

Loading

Au fost luate voturi de la PSD, dar și de la USR,

și date la PNL, UDMR, PRO România, PMP, pentru a intra în Parlament

Rezultatul real al alegerilor este următorul: PSD: 29%, USR 28%, PNL: 25%, ALDE: 6 %

PSD a fost capturat de Statul Paralel, Noua Securitate sau Servicii și de Multinaționale.

PSD nu a pierdut alegerile. Au fost luate voturi de la PSD, dar și de la USR, și date la PNL, UDMR, PRO România, PMP, pentru a intra în Parlament.
În trecut au fost alegeri în care, cu martori, am știut rezultatul alegerilor pe țară, la zecime, cu două ore și jumătate înainte de a se Închide urnele.
Acum, de la PSD s-au luat minimum patru sute de mii de voturi, de la USR minimum trei sute de mii și redistribuite.
Agenții cu tabletele, au avut rolul lor: de a influența rezultatul, de a mări cvorumul, dar și se a transmite din secții anumite lucruri.
Singura greșeală pe care i-o imput lui Dragnea este că a plecat noaptea de la sediul PSD fără să facă numărătoarea paralelă. I s-a comunicat probabil că a pierdut și că va fi condamnat a doua zi, și a cedat. Era omenește să cedeze.
În direct cu mine, la trei dimineața, Rareș Bogdan a transmis date după așa numită numărătoare paralelă de la sediul PNL, in care PSD, după numărătoarea paralelă a PNL, avea cu totul alt procent, egal cu cel al PNL-ului de azi.
Numărătoarea paralelă e o șmecherie inventată de Videanu pentru a masca accesul la Softul de numărare. In acest moment, pot doar să spun că sunt două partide, unul din ele fiind PNL, care au acces la soft în timpul alegerilor, în paralel cu STS. Ambele sunt în PE.
Duminică noaptea a fost un compromis: vreți să băgați ProRomânia și UDMR, intrăm toți. A fost sacrificat ALDE, care de fapt trecuse pragul. Pentru cunoscători, cheia de final trebuie să bată și pe orizontală. Rezultatul real al alegerilor este următorul:
PSD: 29%
USR 28%
PNL: 25%
ALDE: 6 %
Pro România, UDMR, PMP nu au trecut pragul. Înțelegerea a fost clară, procentele redistribuite astfel încât să îngenuncheze PSD și ALDE și pentru ca Dragnea să poată fi săltat ușor a doua zi.
În urmă cu două săptămâni am primit un telefon și mi s-a spus că Dragnea a fost condamnat, sentința scrisă, iar lui Viorica Dăncilă i s-a comunicat acest lucru și că dacă îl va aduce pe Mazăre va fi președintă la PSD. S-a conformat. Este prima dată când nu am crezut, până duminică noaptea, când am primit din nou confirmarea. Era prea târziu. Atunci, în emisiune, am spus-o de multe ori, aproape pe față. Degeaba. Cărțile fuseseră aruncate, cătușele pregătite iar Softul mergea.
La ora la care discutăm, o parte a Noii Securități controlează PNL, PSD, Pro România, PMP, UDMR, iar cealaltă parte USR. Prima e condusă de Helvigh, cea de-a doua de Coldea. Singurul partid rămas pe dinafară este ALDE, care va fi sfârtecat de PNL și ProRomânia.
PSD a fost capturat cu totul de Helvigh, care a scăpat de frica schimbării de către Dragnea. Principalul motiv al condamnării lui Dragnea a fost războiul declarat împotriva Statului Paralel, care cuprindea și schimbarea legilor Serviciilor Secrete, inclusiv schimbarea lui Helvigh și Pahonțu, dar și războiul declarat dominației multinaționalelor în România. Dăncilă va anula OUG 114, dar și toate măsurile care deranjează multinaționalele.
Nimeni nu mai are voie să vorbească despre Statul Paralel, Noua Securitate și Servicii, nici despre Multinaționale.
PSD nu mai există. La orice tip de alegeri va lua până in 20%, mulți lideri fiind ținuți prin dosare.
România a fost capturată definitiv, Securitatea controlând toate partidele. Tabăra lui Helvigh-Iohannis, paradoxal, mai are o singură problemă: Coldea și USR. Acesta va fi războiul următoarelor luni: Războiul între Helvigh și Coldea, un război între Securiști. Chiar că nu mai contează ce vrea Veorica, care l-a vândut pe Dragnea la colț de stradă: ea va face ce-i ordonă direct Helvigh și Iohannis. Opoziția este USR, Coldea și Cioloș, eventual Kovesi.
În legătură cu războiul cu Statul Paralel, acesta s-a încheiat, mai devreme decât credeam: a câștigat Statul Paralel, Dragnea, singurul care rămăsese în război cu el, a fost executat, iar lui Tăriceanu, care oricum se înmuiase, îi va fi ridicată imunitatea.
România a fost capturată total de Statul Paralel.
Gelu Vișan

Sursa – chanon.ro