Ce au descoperit oamenii de știință în craniul lui Napoleon?

Spread the love

Loading

Oamenii de știintă care au examinat rămăşiţele lui Napoleon Bonaparte, sunt „profund nedumeriţi” de descoperirea unui microprocessor, lung de jumătate de inch, încorporat în craniul său. Ei spun ca obiectul misterios ar putea fi un implant străin, care sugerează că împăratul francez a fost odată răpit de un OZN !

 

napoleon si cipul din capul sauConsecinţele posibile ale acestei descoperiri sunt aproape prea mari pentru a le înţelege”, a declarat dr. Andre Dubois, care a facut aceasta revelaţie uimitoare într-un jurnal medical francez.

„Până acum, fiecare indicaţie a fost faptul că victimele de răpire extraterestra sunt oameni obişnuiţi”, care nu joacă niciun rol în evenimentele din lume.

 

„Acum avem dovezi convingătoare ca extratereștrii au acţionat în trecut

pentru a influenţa istoria omenirii – şi pot continua să facă acest lucru!”

Dr. Dubois a făcut uimitoarea descoperire în timp ce studia scheletul exhumat al lui Napoleon, cu o subvenție de 140.000 dolari de la guvernul francez.

 „Am vrut sa aflu dacă a suferit de o tulburare de hipofiză, care ar contribuit la statura sa mică”, a explicat el. Dar, cercetătorul găsit ceva mult mai extraordinar: „Cum am examinat interiorul craniului, mâna mea a periat o proeminenţă mică. Apoi m-am uitat la zona respectivă sub o lupă – şi am fost uimit să constat că obiectul a fost un fel de super-avansat microcip.”

De la măsura de dezvoltare a oaselor in jurul cipului, expertul crede că a fost implantat atunci când Bonaparte a fost tânăr.

 „Napoleon a dispărut din vedere pentru o perioadă de câteva zile în luna iulie 1794, când avea 25 de ani. El, mai târziu, a susţinut că ar fi fost ţinut prizonier în timpul loviturii de stat thermidoriana, dar nu există nici o înregistrare de arestare. Eu cred că este atunci când a avut loc răpirea.”

 

Din acel moment, ascensiunea lui Napoleon a fost meteorică. Până în anul următor, el a fost pus în fruntea armatei franceze în Italia. În mod miraculos, el a fost capabil să transforme înfometatele trupe într-o forţă de luptă excelentă pentru a zdrobi pe italieni.

       

În 1804, după un şir de victorii uimitoare, generalul este încoronat împărat al Franţei şi imperiul său în curând avea să se extindă pentru a include ceea ce este acum Germania şi Austria, precum si Elveţia,Italia şi Danemarca.

 

„Napoleon a folosit strategii militare, cu mai mult de o sută de ani înainte faţă de timpului său”, a spus dr. Dubois. „Poate că implantul a îmbunătăţit abilităţile sale într-un fel.” Implantul ar putea explica, deasemenea, obiceiul deja celebru

al lui Napoleon de a ţine mâna pe inimă” , a adăugat el.

 „Este posibil ca dispozitivul să fi afectat semnalele electrice de la creier la inima lui.”

Până în momentul înfrângerii de la Waterloo în 1815, Napoleon a schimbat faţa Europei.

           

„Ce istorie ar fi avut Occidentul dacă nu ar fi avut loc interveniţia străină, putem ghici numai”, a observat dr. Dubois. „Astfel, nu putem şti dacă au acţionat pentru a ajuta omenirea sau a ne face rău.”

Sursa: efemeride.ro, petrumihaisacu.blogspot.com, intunel.com