Ce putere au musulmanii în Anglia? „extremiștii radicali” islamici au impus cinematografelor să scoată un film despre fiica profetului Mahomed, în valoare de 12 milioane de lire

Spread the love

Loading

Lansarea „Doamnei Cerului”, o dramă istorică de 12 milioane de lire sterline, a stârnit indignare în rândul unor musulmani.  

Este prezentat ca înfățișând viața doamnei Fatima, care este una dintre fiicele profetului Mahomed.

Protestatarii s-au adunat în afara cinematografelor din Sheffield, Bolton și Birmingham, care difuzau filmul. 

Cineworld a retras filmul după patru zile de proteste, spunând că este pentru a „asigura siguranța” personalului și clienților.

Așa se întâmplă dacă le permitem să vină la noi în Europa și mai ales dacă suntem slabi ca și englezii așa o să pățim și noi. Religia Musulmană este împotriva umanității.

Filialele lanțului de cinematograf din Marea Britanie au scos un film despre fiica profetului Mahomed, după protestele protestatarilor care au pichetat sălile de cinema și l-au catalogat drept „blasfemie”.

Sute de demonstranți s-au prezentat la Bradford, Bolton, Birmingham  și Sheffield pentru a protesta la locurile care au prezentat proiecțiile filmului The Lady of Heaven.

Filmul a fost lansat în Marea Britanie în weekendul Jubileului, dar a fost retras după ce Cineworld a cedat cererilor protestatarilor de a opri difuzarea filmului după patru zile de proteste.

Un videoclip pare să arate un manager dintr-un cinema care se adresează unei mulțimi confirmând că filmul a fost retras, provocând strigătele lui „Allahu Akbar”.

Producătorul executiv al filmului, Malik Shlibak, a calificat decizia de a retrage mișcarea „inacceptabilă” și a acuzat lanțurile că „se înclină în fața extremiștilor radicali”.

Realizat în Marea Britanie pentru 12 milioane de lire sterline, filmul se deschide cu invazia Irakului de către ISIS și prezintă o crimă explicită a jihadistului, înainte de a spune povestea Lady Fatima, una dintre fiicele fondatorului Islamului.

Tradiția islamică interzice portretizarea directă a personalităților religioase, reprezentările anterioare ale profeților conducând la proteste și chiar la crime pe fondul acuzațiilor de blasfemie.

Regizorul Eli King o înfățișează pe Fatima ca pe un personaj fără chip, învăluit de un văl negru pentru a evita acest lucru.

Dar protestatarii i-au acuzat pe realizatorii de film că au descris incorect istoria religioasă și că au portretizat în mod negativ trei dintre cele mai importante figuri ale islamului.

Dacă o țară e slabă va cădea sub stăpânire musulmană!

Sursa se poate CITI aici în limba engleză

 

Tagged: