Cei doi tineri lugojeni cu spirit civic au fost premiați de către Primarul Municipiului Lugoj

Spread the love

Loading

Miercuri, 1 iulie 2020, Primarul Municipiului Lugoj, prof. ing. Francisc Boldea i-a premiat la sediul instituției pe tinerii Alexandru Marcu şi Roland Alexandru Trocan care în ziua de 18 mai au făcut un gest de înalt spirit civic.
Dând dovadă de curaj și omenie, tinerii au reușit să împiedice un cetățean aflat în stare de ebrietate să sară de pe unul din stâlpii podului pietonal din Cotu Mic până la venirea forțelor de ordine care l-au preluat pe cel în cauză.Primarul Municipiului Lugoj a propus Consiliului Local al Municipiului Lugoj premierea celor doi tineri cu câte un laptop, propunere care a fost aprobată prin HCL nr. 72 din 28.05.2020.
Edilul șef le-a înmânat celor doi tineri laptopurile și i-a felicitat din nou pentru gestul lor nobil și pentru promovarea de curând a examenului de capacitate.
Cu acest prilej primarul municipiului a declarat că va propune, de asemenea, premierea celor doi elevi lugojeni care au făcut cinste orașului prin promovarea Examenului de Bacalaureat cu media 10, respectiv Anda Subțire și Sergiu Novac, absolvenți ai Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu“.

Tagged: