Cel mai mare târg de turism din vestul țării

Spread the love

Loading

Târgul de Turism Vacanța” le va aduce timișorenilor concedii la jumătate de preț

 

turistiiCel mai mare târg de turism din vestul țării se va desfășura anul acesta la Timișoara, în perioada 21 – 23 martie. Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism, organizează Târgul de Turism Vacanțala care vor participa peste 15 agenții de turism din Timișoara și din țară, care oferă mari reduceri de preț pentru pachetele de vacanță cumpărate pe durata târgului.

Ca să vină în sprijinul celor care au început să-și facă planuri pentru vacanța ideală în 2014, organizatorii târgului propun un concept inedit pentru vizitatori:

· vor fi întâmpinați cu produse tradiționale din zonele pe care agențiile prezente le recomandă ca destinații pentru concediile din 2014,

·  vor fi invitați la degustări și la activități interactive care să simplifice alegerea pachetului de vacanță,

·  vor fi invitați să urmărească prezentări pentru destinațiile la munte, la mare, în România și în străinătate,

·   vor fi organizate momente artistice, cu specificul tradițional al destinațiilor de vacanță.

La Târgul de Turism “Vacanța”, vizitatorii vor putea beneficia de reduceri până la 50 la sută pentru pachetele de vacanță și vor afla informații despre cele mai bune oferte disponibile în 2014.

“Vacanța este un moment mult așteptat pe parcursul unui an. Ne gândim de fiecare dată la vacanța perfectă și o privim ca pe un premiu pe care-l merităm. Informarea și alegerea sunt însă dificile pentru că ritmul alert în care trăim ne lasă prea puțin timp de căutare. Din acest motiv, ANAT, ca reprezentant al agențiilor de turism din România, dar și ca organism care are rolul să vină în întâmpinarea publicului, a decis să organizeze acest târg unde toți cei care își planifică vacanța pentru 2014 vor descoperi noi destinații turistice și vor putea alege din multitudinea de pachete de vacanță, profitând de reducerile masive oferite de agențiile de turism pentru

rezervările făcute din timp”, transmite Alin Burcea, Prim-Vicepreședinte ANAT și Președinte al Comisiei Târguri și Evenimente Proprii ANAT.

Cel mai interesant moment al târgului va fi tombola cu premii în valoare de 7.000 de euro. Participanții vor putea câștiga excursii în țară și în străinătate, servicii de vacanță sau vouchere de reduceri.

Accesul la Târgul de Turism “Vacanța” va fi gratuit.