Cel mai tare site din lume! Date statistice în timp real. În acest an s-au cheltuit pe droguri ilegale 389.461.970.366 de dolari pe mapamond

Spread the love

Loading

Fără îndoială, lumea de astăzi a pășit spre un alt nivel. Informația circulă și cuprinde încet încet întreaga omenire. Putem afla în acest moment aproape orice. Acest site demonstrează cele afirmate!

Populaţia lumii: Populaţia lumii curente, Naşteri în acest an, Naşteri astăzi, Decese în acest an, Decese astăzi, Creşterea populaţiei în acest an.

Guvernarea şi Economia: Cheltuielile de astăzi ale guvernelor lumii în acordarea asistenţei medicale, Cheltuielile de astăzi ale guvernelor lumii pentru educaţie, Cheltuielile militare de astăzi ale guvernelor lumii, Cheltuielile militare de astăzi ale guvernelor lumii, Automobile produse în acest an, Biciclete produse în acest an, Calculatoare vândute în acest an.   

Societatea şi Media: Cărți publicate în acest an, Ziare apărute astăzi, Televizoare vândute azi în toată lumea, Telefoane mobile vândute astăzi, Bani cheltuiţi astăzi pe jocuri video, Utilizatori de internet în toată lumea, Emailuri trimise astăzi, Postări pe bloguri scrise astăzi, Tweeturi trimise astăzi, Căutări pe Google astăzi.

Mediul Înconjurător: Pierderi de pădure în acest an (hectare), Terenuri agricole pierdute in acest an din cauza eroziunii solului (ha), Emisii de dioxid de carbon în acest an (tone), Deşertificări în acest an (hectare), Deşeuri toxice eliberate de industrie în aer, pământ şi apă în acest an (tone). 

Alimentaţia: Persoane subnutrite în lume acum, Persoane supraponderale în lume, Persoane obeze în lume acum, Oameni ce au murit astăzi de foame, Bani cheltuiţi azi în tratarea bolilor legate de obezitate în SUA, Bani cheltuiţi azi pe diete în SUA.

Apa: Apă consumată în acest an (miliarde de litri), Decese cauzate de boli răspândite prin apă în acest an, Oameni fără acces la apă potabilă. 

Energia: Energia consumată în toată lumea (MWh), din care: din surse neregenerabile (MWh), din surse regenerabile (MWh), Energia solară ce a ajuns pe Pamânt astăzi (MWh), Petrol extras astăzi (barili), Rezerve de petrol rămase (barili),  Zile rămase până la epuizarea rezervelor de petrol, Rezervele de gaz natural rămase (bep), Zile rămase până la epuizarea rezervelor de gaz natural, Rezervele de gaz natural rămase (bep), Zile rămase până la epuizarea rezervelor de gaz natural, Rezerva de carbune ramasa (bep), Zile rămase pănă la epuizarea rezervelor de cărbune.  

Sănătatea: Decese cauzate de boli transmisibile în acest an: Decese ale copiilor cu vârsta sub 5 ani din acest an, Avorturi efectuate în acest an, Mame care au murit în timpul naşterii în acest an, Persoane infectate cu SIDA, Decese cauzate de SIDA în acest an, Decese cauzate de cancer în acest an, Decese cauzate de malarie în acest an, Ţigări fumate astăzi, Decese cauzate de fumat în acest an, Decese cauzate de alcool în acest an, Sinucideri produse în acest an, Bani cheltuiţi în toată lumea pe droguri ilegale în acest an, Bani cheltuiţi în toată lumea pe droguri ilegale în acest an, Decese cauzate de traficul rutier în acest an.    

Tradus de Ionuț Dăneț

AICI – Cel mai tare SITE din lume