Cele mai bune autoturisme electrice cu cea mai lungă autonomie – VI

Spread the love

Loading

Ford Mustang Mach-E – 379 mile

Varianta: rază extinsă
Preț: 59.990 euro

Acesta nu este ca Mustang-ul pe care îl cunoaștem de peste jumătate de secol: Mach-E este un SUV complet electric, cu o gamă de încărcare extraordinar de impresionantă.
Când auziți cuvintele „Ford Mustang” vă gândiți instantaneu la fastback-uri americane mari și decapotabile cu motoare V8 grozave. Dar Mach-E nu ar putea fi mai diferit.
Nu este doar un model complet electric, ci și un SUV, ceea ce ridică întrebarea de ce Ford l-a împodobit cu cea mai emblematică plăcuță de identificare a mărcii.
Departe de controversa numelui său, Mustang Mach-E este un performer serios impresionant.
Prețurile încep de la 47.530 de lire sterline în Marea Britanie, ceea ce va oferi o combinație de un acumulator de 70 kWh și un singur motor electric, care oferă o autonomie maximă de 273 de mile.
Cu toate acestea, pentru cei care doresc să prelungească distanța dintre reîncărcări, există o versiune cu o baterie mai mare de 91 kWh.
Împreună cu același motor electric care alimentează roțile din spate, trage autonomia până la 379 de mile – deși pentru aproximativ 4.500 de lire sterline în plus.
Pentru o accelerație suplimentară, Ford oferă și o versiune cu tracțiune integrală a lui Mach-E, care este din nou mai scumpă la 61.480 de lire sterline.
Cu un motor suplimentar pe puntea din față, limitează autonomia bateriei de 91 kW la doar 335 mile.

Tagged:

Comments are closed.