Cele mai bune autoturisme electrice cu cea mai lungă autonomie – VIII

Spread the love

Loading

Tesla Model S – 405 mile
Varianta: Tracțiune integrală cu motor dublu
Preț: Nu se cunoaște prețul.

Tesla Model S se află în fruntea domeniului vehiculelor electrice de un deceniu, iar cele mai recente versiuni oferă game care îl mențin în fruntea pachetului.
Mai multe upgrade-uri sunt pe cale pentru sfârșitul acestui an – deși nu este probabil până în 2023, având în vedere întârzierea livrărilor tuturor mașinilor noi – despre care Tesla spune că vor oferi intervale impresionante la o încărcare completă.
Noua versiune „de intrare” – tracțiunea integrală cu motor dublu – se menționează preliminar că poate parcurge 405 mile înainte de a fi conectată la un punct de încărcare.
Pe lângă o autonomie de peste 400 de mile, această variantă va accelera de la oprire la 60 mph în 3,1 secunde și la o viteză maximă de 155 mph.
Cu toate acestea, așteptați-vă că prețul din Marea Britanie va fi abrupt, mai ales cu valoarea actuală slabă a lire sterline față de dolar.
Și dacă ești fericit să cheltuiești sume de șase cifre dintr-un vehicul electric, există și modelul S Plaid de înaltă performanță.
Cifrele economiei americane spun că va face 396 de mile între încărcări, deși ciclurile europene sugerează în mod tradițional că va dura mai mult și va îmbunătăți cifrele de performanță: 0-60 mph în 1,99 secunde și o viteză maximă de [gulp!] 200 mph.
Au existat, de asemenea, planuri pentru un model S Plaid+ cu rază de acțiune din ce în ce mai mare, care ar putea acoperi 520 de mile între încărcări, dar acest lucru a fost omis de pe site-ul web Tesla.

Tagged: