Cele mai bune autoturisme electrice cu cea mai lungă autonomie – X

Spread the love

Loading

Mercedes-EQS – 729 km

Varianta: EQS 450+
Preț: 117.670 euro

Cu o autonomie de până la 729 de km, Mercedes EQS de peste 100.000 de lire sterline este în prezent vehiculul electric cu cea mai lungă distanță de condus la o singură încărcare.
În fruntea clasamentului cu cea mai lungă autonomie de rulare se află modelul emblematic EQ al lui Mercedes – sedanul EQS, care este absolut plin de tehnologie și de cele mai noi funcții de asistență pentru șofer.
O versiune electrificată a limuzinei Clasa S, ampatamentul lung înseamnă că există mult spațiu sub podea pentru un acumulator mare.
Iar la baza EQS450+ se află o baterie uriașă de 107,8 kW – cea mai mare de vânzare în acest moment.
Este suficient să oferi până la 453 de mile de autonomie, cu condiția să conduci eficient și să nu împingi accelerația adânc în covor prea des.
Cu toate acestea, dacă distanța nu este o problemă și doriți să împingeți EQS-ul în ritm, acesta va atinge 62 mph de la o pornire în picioare în doar 6,2 secunde, deși viteza maximă este limitată electronic la 130 mph pentru a nu distruge și bateria de energie. repede.
În timp ce EQS este lider de piață pentru distanța de condus cu o singură încărcare, se află la cel mai scump capăt al pieței, cumpărătorii fiind nevoiți să dea peste 100.000 de lire sterline pentru vehiculul electric de lux.

Tagged: