Cele mai ciudate căsătorii din lume – I

Spread the love

Loading

casatorii ciudateMireasa era o vacă. Ngurah Alit, un băiat în vârstă de 18 ani care trăia în insula Bali, a fost prins în fapt cu vaca vecinului. Tânărul a fost luat la întrebări şi a susţinut plin de convingere că era convins că partenera sa era o femeie frumoasă, care a început să flirteze cu el şi să îl seducă cu complimente şi declaraţii de dragoste. Înţelepţii spun că fiecare faptă rea trebuie pedepsită: în consecinţă, băiatul a fost “condamnat” să ia vaca de nevastă, bestialitatea de care acesta a dat dovadă în relaţia cu bietul animal, scandalizând întreaga comunitate. După câte se pare, bietul băiat a leşinat în momentul ceremoniei, partenera sa abţinându-se să facă orice comentariu cu privire la eveniment. La scurtă vreme după nuntă, Ngurah a rămas văduv, vaca înecându-se în mare, în timpul unui ritual de curăţare a păcatelor.

 

 

Mireasa era o capră. În anul 2006, s-a făcut multă vâlvă pe seama cazului unui bărbat din Sudan care s-a căsătorit cu o capră. Ca şi Ngurah, Charles Tombe a fost prins in flagrant delict cu animalul cu pricina şi a fost supus judecăţii sfatului bătrânilor din sat, care l-au obligat să ia capra de nevastă. Aceştia au decis să trateze cazul mai degrabă ca o glumă decât ca pe o crimă; oricum s-a hotărât ca Tombe să plăteasca despăgubiri proprietarului caprei. Povestea de dragoste s- terminat însă în mod tragic, capra – în ciuda avertismentelor soţului său – a înghiţit o pungă din plastic şi s-a înecat cu ea, găsindu-şi astfel sfârşitul.

 

Mirele era Turnul Eiffel. Erika Eiffel, născută LaBrie, este cea mai faimoasă persoană din lume care şi-a unit destinele cu cele ale unui obiect neînsufleţit. În anul 2007, după o relaţie care a durat 3 ani, Erika s-a căsătorit în sfârşit cu Turnul Eiffel. Fericitul mariaj durează şi în prezent, iar femeia se bucură de admiraţia unei întregi comunităţi web care include persoane ce manifestă atracţie pentru obiecte lipsite de viaţă, termenul sub care este cunoscută această înclinaţie sexuală fiind acela de “obiectofilie”. Erika Eiffel susţine că este ataşată emoţional de Turnul Eiffel. Anterior, ea a avut o relaţie cu arcul cu care concura la competiţiile de profil, pe care îl numea Lance.

  

Mireasa era o cățea.Deşi unele căsătorii ciudate au la bază pedepse aplicate celor care abuzează animale din punct de vedere sexual, există şi relaţii ce au la bază sentimente autentice de dragoste pentru animalul în cauză. Este şi cazul lui Joseph Guiso din Toowoomba, Australia, care în timp ce îşi plimba câinele în parc într-o după-amiază, a asistat la o ceremonie nupţiala oficiată acolo. Aşa i-a venit ideea de a se căsători cu căţeaua sa, o femelă Labrador pe numele său Honey. La ceremonia oficiată în acelaşi parc, la care au asista prietenii apropiaţi şi familia (din partea miresei neparticipând nimeni), bărbatul i-a făcut acesteia jurăminte de dragoste. Guiso i-a asigurat pe cei prezenţi la ceremonie, că această căsătorie nu va avea implicaţii sexuale. Dragostea pentru animale, sexuală sau platonică, se numeşte zoofilie.

 

Mirele era un camion. Maria Griffin din San Bernadino, California, se temea că este asexuată, întrucât nu era capabilă să simtă atracţie sexuală pentru alte persoane. Ea pretindea că a avut primul orgasm în timp ce se gândea la clădirea Chrysler din New York. De-a lungul timpului ea a început să aibă sentimente pentru vehicule, în special pentru camionetele Ford. Nemaidorind să mimeze afecţiunea pentru bărbaţi, ea şi-a cumpărat un Ford şi s-a căsătorit cu el în cadrul unei ceremonii oficiate de un prieten. După nuntă, tinerii căsătoriţi au plecat în luna de miere. Potrivit declaraţiilor Mariei, viaţa lor sexuală este extrem de sănătoasă şi activă.

 

Mirele era Zidul Berlinului.Eija-Riitta Berliner-Mauer (numele său traducându-se prin “Zidul Berlinului” în limba germană) a fost prima persoană care şi-a declarat public dragostea pentru un obiect neînsufleţit. Doamna Berliner-Mauer a fost cea care a determinat apariţia termenului de “atracţie sexuală manifestată faţă de obiecte”. Ea s-a îndrăgostit de Zidul Berlinului atunci când, copil fiind, l-a văzut la televizor. De-a lungul anilor, ea l-a vizitat de câteva ori, iar în anul 1979 s-a căsătorit cu el. Din cauza securităţii excesive din această zonă, ea nu şi-a putut manifesta niciodată în mod fizic dragostea faţă de el, dar de câte ori a avut ocazia, a venit să îl vadă. Atunci când Zidul a fost distrus, în anul 1989, în timp ce toată Germania era în sărbătoare, doamna Berliner-Mauer era în doliu după “soţul” ei. Nu a vizitat niciodată rămăşiţele sale, dar a păstrat acasă modele Zidului, în forma sa originală, în semn de omagiu.

 

Mireasa era o pisică. Atunci când Cecilia, o pisică în vârstă de 15 ani s-a îmbolnăvit, proprietarul său,  neamţul Uwe Mitzscherlich, a decis să o ducă la veterinar. Fiind informat că Cecilia nu mai are mult de trăit (era supraponderală şi suferea de astm) bărbatul a decis că era momentul să îşi oficializeze relaţia cu bietul animal. Ceremonia a fost oficiată de o actriţă special angajată în acest scop. Cecilia a purtat o rochie albă. Cei care au pisici poate vor înţelege de ce biata felină arată un pic bosumflată în pozele de la nuntă. Nu se ştie dacă Cecilia mai este încă în viaţă.

 

Mireasa era o pernă. Lee Jin-gyu s-a căsătorit cu o pernă numit “dakimakura”, care s-ar traduce prin “Soţia olandeză”. Dakimakura – adesea imprimată cu imagini animate – este folosită pentru a oferi confort celui care doarme. Perna lui Lee este decorata cu imaginea personajului său preferat, Fate Testarossa, din seria de desene animate ‘Magical Girl Lyrical Nanoha’. După ce a petrecut o bună bucată de vreme împreună cu domnişoara Testarossa, ducând-o la restaurante şi în parc, bărbatul a decis să o ia de nevastă. Ceremonia a avut loc în anul 2008 şi a fost organizată în stil tradiţional. Întrucât feţele de pernă trebuie schimbate destul de des, ceea ce va face ca domnişoara Testarossa să îşi mai piardă din culoare la spălat, este greu de spus cât timp va dura această căsnicie.

 

Mireasa era un delfin. Sharon Tendler s-a căsătorit cu delfinul Cindy în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în Israel, în oraşul Eilat. În ciuda numelui său, nu a fost vorba despre o căsătorie între lesbiene. Cindy era în fapt un mascul. Îndrăgostită de Cindy la prima vedere, Sharon ajunsese să viziteze Israelul de câteva ori pe an pentru a a-şi vedea ”iubitul”. După 14 ani, a decis să se căsătorească cu el. La ceremonie, mirele a fost flancat de alţi delfini şi a primit din partea lui Sharon jurăminte de dragoste, însoţite de peşti. Din păcate, povestea nu se termină cu happy end, Cindy murind de bătrâneţe.

 

Mireasa era prietena decedată.În timp ce unele dintre exemplele de mai sus pot fi private cu amuzament sau şoc, chiar dacă sentimentele implicate sunt dintre cele mai reale, cazul lui Chadil Deffy este din multe puncte de vedere tragic. Deffy, originar din Thailanda, s-a întâlnit vreme de 10 ani cu Sarinya Kamsook, după ce a cunoscut-o la facultate. În orice caz, atunci când aceasta a făcut primul pas şi l-a cerut de bărbat, el a refuzat-o, spunând că nu are vreme de aşa ceva din cauza muncii pe care o desfăşura. În ianuarie 2012, Sarinya a fost omorâtă într-un accident de maşină. Potrivit declaraţiilor prietenilor lui Deffy, acesta a decis să o ia de nevastă după moarte, pentru a repara greşeala de a o refuza, cât timp aceasta era în viaţă. Ceremonia a avut loc în acelaşi timp cu înmormântarea bietei fete. Deffy i-a pus un inel pe deget şi a sărutat-o. Decizia sa de a posta pozele de la ceremonie pe  Facebook, împreună cu un clip video ce a apărut pe You tube, a condus la acuzaţii că nunta a fost făcută în fapt pentru publicitate – dar decizia bărbatului nu a fost în fapt decât o manifestare dintre cele mai sincere a dragostei pe care i-o purta partenerei sale.

Sursa: http://www.playboy.ro/playtime/lumea-playboy/cele-mai-ciudate-casatorii-10581969