Cele mai ciudate Evenimente în pielea goală

Spread the love

Loading

E iarnă, dar noi ne gândim la vară. Iată câteva evenimente care au atras atenția prin faptul că protagoniștii au renunțat la haine.

 

evenimente in pielea goalaCumpărături în pielea goală

Lakeside Shopping Center din Essex, în 2011, a dat premii la primele 100 de femei care intră în magazine. Condiția era ca femeile să aibă doar sutien, chiloței și tocuri înalte. După ce femeile câștigătoare au primit cardul cadou, toate fetele care au îndrăznit să intre goale în magazine au fost apoi încurajate să să-și cumpere un costum nou. Ineditul propus de magazine a atras o hoardă de cumpărători, dornici să vadă femeile îmbrăcate în lenjerie de corp, care au concurat pentru a câștiga un tichet de 145 dolari cadou.

 

Săniuș în pielea goală

Treisprezece bărbați și 13 femei, îmbrăcate doar în chiloți și căști de protecție, au participat la o cursă de săniuș  de 90 de metri lungime. Celebra cursă de săniuș a atras peste 17.000 de vizitatori. Anul acesta câștigătorii au fost un trio de lucrători hotelieri, care și-au luat acasă titlul de „Campion Mondial (în Pielea Goală) de Săniuș”, precum și un premiu comun de 1.000 de lire sterline.

 

Rugby în pielea goală

În general jucători de rugby nu se tem de nimic, inclusiv să joace în pielea goală! Un meci cu bărbați dezbrăcați a fost jucat în Dunedin, Noua Zeelandă, deși era  o vreme rece. Meciul de rugby în pielea goală a fost declarat “Rugby Nud Internațional” și a început ca o celebrare a zilei “Nud Național” din Noua Zeelandă.

 

Lectură în pielea goală

Un grup de 40 de persoane, femei și bărbați, studenți din campusul Breakfast Club, Universitatea Ocford, au organizat împreună în bibliotecă “Lectură în pielea goală”. Prima lectură fără haine a avut loc în 2009, când studenții Breakfast Club au decis că ar fi distractiv să se dezbrace parțial în biblioteca Oxford Campus, pentru a sparge monotonia de zi cu zi.  

 

O plimbare cu roller coaster în pielea goală

În 2010, mai mult de 100 de persoane dezbrăcate complet de hainele lor au mers la o plimbare cu un roller coaster în Marea Britanie. Gestul lor era pentru a strânge bani pentru un spital local. Cu această ocazie s-a stabilit și un record mondial. Au fost 102 de entuziaști, care au mers pentru o plimbare în pielea goală, pe un roller coaster în cartierul Green Scream, numit de localnici  “Adventure Island”, în orașul Southend, Essex. Plimbarea a durat trei ture și a fost gratuită pentru participanți.

La final s-au strâns 22.000 de lire sterline pentru Southend Hospital Charitable Foundation. Philip Miller, care conduce “Adventure Island”, a declarat: „Oamenii au venit de  peste tot din Marea Britanie, pentru a lua parte la acest eveniment”.

Recordul anterior a fost stabilit de 32 de oameni goi, pe un roller coaster  în 2004, numit Nemesis la Alton Towers, din  Staffordshire, Marea Britanie.

 

 

Bătaie cu noroi în pielea goală

În estul Japoniei, în februarie, nouă bărbați goi se adună într-un iaz și se luptă, aruncând cu noroi unul în altul. Jocul  este un ritual de plantare, iar mesajul moștenit din vechime a rămas același. În comunitatea din zonă noroiul este văzut ca un simbol norocos, deoarece prezența noroiului asigură o recoltă bogată de orez. Participanții mânjesc cu noroi pe fețele spectatorilor să le dea noroc.

 

 

Coafură în pielea goală

Un salon de coafură din Marea Britanie a găsit un mod nou de a impulsiona afacerea. Femeile  care lucrează sunt goale. Ideea a venit de la proprietar, polonezul Wojtek Wasilewski. Pentru a  pune în practică ideea i-au trebuit 18 luni, pentru a găsi patru fete, pentru salonul de coafură, care au fost dispuse să lucreze dezbrăcate.

 

 

Nuntă în pielea goală

Un cuplu din Austria a încălcat tradiția și au făcut o nuntă în pielea goală. Melanie Schachner, 26 ani, și Rene Schachner, 31 ani, au găsit o modalitate a se asigura că nu se va uita ziua nunții lor. Mireasa a avut doar un voal și o pălărie de top.  

 

Plimbare în pielea goală cu bicicleta

În Londra, dar și în Philadelphiade două ori pe an, sute de bicicliști pedalează în pielea goală  prin oraș. Mulțimea de bicicliști goi și parțial goi ies în stradă într-un efort de a promova bicicleta și de a conștientiza apărarea naturii. Unii dintre bicicliști sunt fost complet goi, în timp ce alții au doar lenjeria de corp, dar participă și tineri în costume de înot sau costume vopsite pe corp. Cicliștii străbat orașele pe un traseu pre-planificat, pe o lungime mai mulți kilometri prin oraș.

 

 

Gimnastică în pielea goală

O sală de gimnastică în regiunea bască din Spania a venit cu un mod atractiv împotriva recesiunii. Sala a început să ofere programe de antrenament în pielea goală.“Easy Gym” din Arrigorriaga este primul de acest gen din Spania.

Sursa: oddee.com

{gallery}evenimenteinpieleagoala{/gallery}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *