Cele mai ciudate recorduri mondiale

Spread the love

Loading

guinessCele mai tatuate persoane în vârstă

Tom Leppard, de 78 de ani și Isobel Varley, de 76, sunt trecuți în Cartea Recordurilor la categoria celor mai tatuate persoane în vârstă din lume.
Tom, care mai este cunoscut și sub numele de Skye Leppard, este complet acoperit cu pete de leopard și trăiește în singurătate pe o insulă scoțiană.
Isobel din Londra a primit primul ei tatuaj, o pasăre pe umărul drept, la 40 de ani, la o convenție. Acum ea are acoperit 93 la sută din corpul ei cu tatuaje.

Cele mai lungi picioare din lume

Svetlana Pankratova, de 41 de ani, este oficial înregistrată cu cele mai lungi picioare din lume. Pentru a se vedea comparația, blonda s-a fotografiat alături de El Pingping, care a fost cel mai mic om din lume, până la moartea sa în 2010.

Femeia este agent imobiliar și a jucat baschet la colegiu și la Universitatea Virginia Commonwealth din Virginia, Statele Unite.

Cei mai mari sâni din lume

 

Annie Hawkins-Turner, din Georgia, SUA, poartă un sutien marimea 102ZZZ. Sânii ei cântăresc 8 kg.
Ea apare topless în mai multe reviste și site-uri porno sub pseudonimul Norma Stitz.

Cel mai lung penis din lume

Jonah Falcon, de 41, de profesie actor, ar trebui să fie cel mai fericit bărbat din lume. El este înregistrat în Cartea Recordurilor cu cel mai lung penis din lume.
El a provocat o alertă de securitate la aeroportul din San Francisco, în 2012, când gardienii au fost alarmați de umflătura prea mare în pantaloni.

 

Cel mai mare măgar din lume

Măgarul Romulus este considerat cel mai înalt măgar din lume. Animalul a fost salvat de către proprietarii Phil și Cara Yellott, din Texas, Statele Unite ale Americii, care a văzut un anunț într-un ziar local, cine dorește un măgar uriaș.

Măgarul a ajuns să fie considerat un membru al familiei și este răsfățat peste măsură.

 

Cele mai multe operații estetice

Cindy Jackson, de 57, a cheltuit 62.000 de lire sterline pe chirurgia plastică. Pentru a-și susține aspectul ei tineresc, cântăreața ex-pop a suportat 52 de intervenții chirurgicale.

Cea mai lungă limbă din lume

Chanel Tapper, de 21 de ani, din California are o limbă de 9.75 cm.

Cele mai multe piercing-uri din lume

Elaine Jackson, de 47 ani, din Brazilia, are 7.000 de piercing-uri, atât externe, cât și interne. Cele 7.000 de piercing-uri cântăresc trei kilograme. Femeia are un magazin de aromoterapie în Edinburgh și este căsătorită cu funcționarul public Douglas Watson.

Cel mai lung păr din urechi

Părul din urechile lui Radhakant Baijpai, de 80 ani, are o lungime de 13.2 centimetri și el este deținătorul recordului pentru cel mai lung păr din urechi din lume.

{gallery}record{/gallery}

Cea mai grea lovitură în zona abdomenului

Kirby Roy a fost lovit în zona abdomenului de 22 de ori de un
expertul în arte marțiale.

Sursa: thesun.co.uk