CEREM DEMISIA LUI TRAIAN BĂSESCU

Spread the love

Loading

Basescu-Boc-puscarie

 

În urma celor difuzate legate de traficul de influență, legăturile cu lumea interlopă și formarea unui grup infracțional organizat, le atragem atenția tuturor românilor că STATUL DE DREPT ROMÂNESC este astăzi compromis.


TRAIAN BĂSESCU și familia sa s-au constituit de-a lungul mandatului prezidențial într-o grupare infracțională de tip organizat, care a compromis definitiv și a târât in mocirlă INSTITUȚIA PREZIDENȚIALĂ. Suntem convinși că Traian Băsescu nu e de loc străin de activitățile fratelui său MIRCEA BĂSESCU, sau de ilegalitățile fiicei acestuia Ioana Băsescu, el fiind cel care prin intermediul funcției pe care o deține, continuă să protejeze acest stil mafiot de comportament. MAFIOTIZAREA STATULUI ROMÂN este opera familiei BĂSESCU avându-l ca lider pe însuși președintele ROMÂNIEI.

FRAȚI ROMÂNI
Dacă nici acum nu pricepeți că ROMÂNIA este în cel mai mare pericol din 1948 încoace, înseamnă că sunteți complici la înlocuirea statului de drept cu un stat mafiot. Vă cerem să reparați votul absolut eronat din 2004 și 2009, și să ieșiți în stradă. Înlocuirea acestui cap mafiot din fruntea țării trebuie facută prin orice mijloace LEGITIME!
CEREM DEMISIA LUI TRAIAN BĂSESCU, altfel îl vom demite noi cum știm mai bine, și avem experiența lui 1989!
Cerem arestarea fratelui mafiot MIRCEA BĂSESCU și lichidarea tuturor cuiburilor mafiote din ROMÂNIA. Interesul național o cere astăzi mai mult ca oricând. IESIȚI ÎN STRADĂ ȘI DAȚI DRACULUI CU MAFIOȚII DE PĂMÂNT. Inactivitatea DNA și a structurilor specializate ne confirmă complicități periculoase. MIȘCAREA CIVICĂ REVOLUȚIA CURATĂ acuză în mod public DNA DE COMPLICITATE LA INFRACȚIUNILE COMISE DE FAMILIA PREZIDENȚIALĂ!


Prin urmare cerem
1. Demiterea președintelui ROMÂNIEI și punerea acestuia sub acuzare pentru ÎNALTĂ TRĂDARE, TRAFIC DE INFLUENȚĂ, LUARE DE MITĂ, SUBMINAREA ECONOMIEI NAȚIONALE, ATENTAT LA ORDINEA DEMOCRATICĂ, FALS ȘI UZ DE FALS.
2. ARESTAREA CLANULUI MIRCEA BĂSESCU, în frunte cu acesta și demararea unui proces public si mediatizat, deoarece avem de-a face cu un atentat la existența statului roman.
3. Demiterea conducerii DNA și cercetarea acestora pentru acoperirea infracțiunilor menționate – este de neconceput ca aceste lucruri să fie știute de presă înaintea organelor de anchetă.
4. Anchetarea serioasă a activității SRI în această cauză.

CREDEM CĂ PENTRU SALVAREA ROMÂNIEI NICI UN EFORT NU ESTE PREA MIC.

MIȘCAREA CIVICĂ REVOLUȚIA CURATĂ