CICLICITATE

Spread the love

Autor: Paul ICHIM

Deja se știe că anumite probleme neterminate revin ciclic.
Preocupați cu psihopatul din răsărit și de valul de refugiați, am cam uitat de „guvid”.
E adevărat că prin vaccinare și mai ales prin imunizarea naturală de la noi, ne apropiasem de chestia aia de turmă, care ostenea epidemia.
Cu alte preocupări stresante, cu scăderea incidenței bolii, am uitat complet de măsuri de protecție, toată lumea este în „bejenia” concediilor, concerte și înghesuială publică fără nici cea mai mică măsură de protecție.
Din câte comentează unii, deja ciclul revenirii molimei, chiar dacă la nivel mai redus este aproape.
Noi am blocat anumite măsuri de ajustare a sistemului sanitar, lumea nu va crede nimic în contex-tul inflației și al nebuniei economice, crezând că-i o manipulare a guvernanților și să te ții belele, care în mod sigur se vor deconta în curțile spitalelor, blocate deja de proiecte abandonate de către constructori.
Aproape aș paria că cei înjurați vor fi iar „criminalii” aia, cărora le spuneam eroi acum vreo doi ani.
În toamnă vă rog să vă pregătiți de o tăvăleală economică, de inflație și recesiune crâncenă dar și de o bulibășeală epidemilogică greu de controlat într-un sistem sanitar deja epuizat economic.
Să fiți sănătoși fraților, deoarece se aplică deja legea lui Murphy….lăsate lucrurile să evolueze spontan, vor evolua din rău în mai rău….
Cum la noi în țară se fac de o vreme bună doar discuții și jocuri de imagine politică, spontaneita-tea administrativă este mult prea evidentă.

Tagged:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *