Cine sunt denunțătorii? Impostorii Revoluției!

Spread the love

Loading

Revolutia Nu trageti in popor 1024x658

Un grup de impostori, sprijiniți de o justiție politică, încearcă să modifice istoria și să falsifice ADEVĂRUL. Procurorii, slugi ale sistemului, l-au arestat pe Adrian Sanda, secretarul de stat cu problemele revoluționarilor. Nu cred în acest demers juridic! De ce! Pentru că Constituția României prevede PREZUMȚIA DE NEVINOVĂȚIE! O anchetă nu are nicio o valoare până când nu există o SENTINȚĂ DEFINITIVĂ IREVOCABILĂ! 

În plus, declar cu mâna pe inimă: Adrian Sanda este cel mai bun secretar de stat cu problemele revoluționarilor și nu cred că a făcut ceva împotriva LEGII! 

La câteva ore după o arestare discutabilă, atenție cu mandat, deși a mers de bună voie, procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Justiției și Casație (n.a. – prin diverse supertefugii Parchetul General a fost înghițit de un parchet din subordinea sa) au dat un comunicat prin care declarau că secretarul de stat Adrian Sanda nu a luat bani. Dar televiziunile aservite sistemului, televiziunile care nu mai sunt a românilor au trecut sub TĂCERE acest lucru. 

Eu cred că Adriana Sanda are o singură VINĂ că este în PSD și sistemul încearcă să ne manipuleze că tot ce este PSD este RĂU. Sunt sigur că și alți ROMÂNI au văzut manipulările sistemului și nu se lasă păcăliți.

Dar în ceea ce privește DENUNȚĂTORII mă întreb de ce nu au declarat că au fost printre primii care au cerut titlul de Rol Determinant, deși nu îl meritau, de ce nu au declarat că nu au participat la REVOLUȚIE și că fac parte dintr-un grup care vor să anuleze REVOLUȚIA ROMÂNĂ!

Acești impostori cred că vor scăpa de justiție, dar le va veni și lor rândul și vor plăti pentru tot răul care l-au făcut. Nu au fost la REVOLUȚIE și nu au făcut fapte deosebite prin faptul că IMPOSTORII NU AU FĂCUT REVOLUȚIA din Decembrie 1989.

Aștept ca adevărații REVOLUȚIONARI să ia atitudine și să-i scuipe pe DENUNȚĂTORII  IMPOSTORI și să ne sprijine să-i scoatem din ISTORIE și bineînțeles să PLĂTEASCĂ pentru tot răul care l-au FĂCUT! 

Nicolae TOMA  

Comments are closed.