Concert Rockabil la redeschiderea clubului de blues – jazz din Lugoj

Spread the love

Loading

club jazz rock abilClubul de Blues-Jazz al Casei de Cultură a Municipiului Lugoj se va redeschide, după o pauză de doi ani, joi, 3 octombrie, de la ora 19 , la Zodiac Pub, cu un concert de blues-rock susţinut de trupa RockAbil.
Înfiinţat iniţial in 1969 de către Ştefan Katona, Clubul de Blues-Jazz, prin colaborarea cu Pub-ul Zodiac, propune lugojenilor o nouă aventură în fascinanta lume a blues-jazz-ului. În fiecare joi, de la ora 19, în cadrul Clubului vor continua prezentările unor muzicieni, ale unor formaţii şi ale unor concerte care au

influenţat istoria blues-ulu şi a jazz-ului, dar şi concertele live. Formaţia RockAbil, cea care va deschide seria concertelor live, este o trupă înfiinţată în anul 2010 şi are în componenţă muzicieni cu o bogată experienţă concertistică: Marian Drăghia – chitară solo, vocal; Grigore Bujor Hariga – chitară solo, Valentin Ivănescu – vocal, chitară bas; Petre Prisăcaru – tobe. Stilul abordat este blues-rock, cu preluări din repertoriul formaţiilor: Cream, Ten Years After, Creedance Clearwater Revival sau Deep Purple.
Sursa: pressalert.ro