Conspirație împotriva umanității. Operatiunea Gladio și terorismul în Europa de Vest

Spread the love

Loading

Elitele financiare ale lumii construiesc BUNKERE SUBTERANE,

(20 MILIARDE $ per bucata), unde se pregătesc să se retragă

în caz că nu mai pot controla masele dezlănțuite

 

În aceste bunkere stochează provizii pe termen îndelungat,

cumpărate tot din banii oamenilor

master world 603x380

Pentru eventualitatea unei răzmerițe extinse, ei și-au pregatit într-un bunker unde au stocat toate tipurile de semințe de pe pamint, în Svalbard Norvegia, ca să fie asigurați, că după ce vor declanșa la suprafață arme nucleare neutronice de mică putere, care distrug oamenii și viața, dar lasă neatinse clădirile și infrastructura, vor putea să recreeze pe pamânt plantele.

 

Aceste micro-nukes sunt arme nucleare de putere foarte mică, cu timp de înjumătățire foarte scurt, cum s-au folosit și în Bali.

Unul din scopurile lor declarate este ca să reducă populația Terei la un minim de 500 milioane, ușor controlabili, declarație cioplită în 8 limbi pe Pietrele ghid din Georgia, SUA.

 

În laboratoare secrete se studiază cum să producă Virusul Gripei Aviare cât mai letal.

Desemenea produc arme biologice îngrozitoare, pe care le vor prezenta populației ca apărute în urma rezistenței la antibiotice, dar de fapt obținute prin militarizarea și modificarea genetică, în laboratoare, a unor stafilococi, printre care necrosis fasciis și stafilococul pyogenes, precum și variante super rezistente al stafilococului aureus. Ele vor „apărea” în lume ca o ciudățenie la început, însă fac ca antraxul sau ciuma bubonică să pară ca o plimbare prin parc.

 

Conspirația s-a extins la toate produsele alimentare, în sucurile răcoritoare, batoanele energetice, etc. sirop de porumb, HFCS (High Fructose Corn Syrup), care prin tehnica de fabricaţie conţine doze mari de mercur, şi care produce diabet şi alte afecţiuni grave. Recent, SUA au ameninţat India, după ce aceasta a interzis comercializarea Coca Cola şi Pepsi Cola, datorită concentraţiei mult peste limita admisă de pesticide.

 

Deși s-a descoperit toate produsele în care se găsește sirop de porumb (HFCS) produc problem grave de sănătate, până în acest moment nu s-a dispus interzicerea comercializării și folosirea în producerea de alimente.

La fel de periculos este nelipsitul Glutamat de sodiu – MSG, sau E621, ce se foloseste ca potențiator de aromă, în mai toate supele la plic și adaosurile de mâncare tip Vegeta.

În circuitul alimentar a fost introdus aluminiul, un metal care s-a demonstrat clar că produce boala Alzeheimer.

 

Au introdus în vaccinuri, obligatorii pentru copilași, diferite substanțe, săruri de aluminiu, mercur (Thimerosal), celule prelevate de la fetuși umani, care destabilizează sistemul imunitar al organismului și produc cancer, SIDA și deseori chiar moarte.

Și demența elitelor a mers până acolo că au contaminat vaccinuri cu virusul HIV. Aceste vaccinuri mortale au fost descoperite în SUA, după ce au fost retrase ele au fost  vândute apoi în EUROPA, infectând mii de hemofili.

 

În apa de băut a oamenilor se adaugă fluor (în SUA și alte țări). Fluorul afectează nivelul general de inteligență; aviz numărul mare de copii retardați care se nasc.

 

Vedeți și:

DAR ȘI ÎN ORICE PASTă DE DINȚI DIN LUME

 

În sarea de bucate, sarea de masă, s-a  introdus CIANURA! Verificati chiar dvs., pe pachetul de sare, ce conține E535 (ferocianură de sodiu) sau E536 (ferocianură de potasiu), ca agenți anticoagulare. În stomac sau lichide, ferocianura disociază în mai mulți compuși, dintre care ȘI CIANURA. Cu fiecare linguriță de sare, introducem în noi CIANURA.

Cine are nevoie sa consumăm în orice mâncare, cianură? 

Toate medicamentele care se prescriu, de fapt tratează efectele și nu cauzele bolii. Aceasta permite menținearea oamenilor bolnavi în continuare și beneficii de zeci de miliarde, pentru companiile farmaceutice.

 

Ca sa ne omoare și mai eficient vor să voteze în Europa și SUA, Codex Alimentarius, prin care vor să priveze oamenii de vitamine, aminoacizi esențiali, să introducă numai hrană modificată genetic (GMO). Adică de exemplu, vor să declare vitamina C, medicament cu distribuție controlată, ca și heroina, pe care să o poți lua numai pe rețeta. Spre norocul nostru, niște oameni curajoși au oprit aceast abominabil atentat în Europa (pe moment). În SUA, e in stadiul final de aprobare.

Pentru reducerea populației mondiale se se promovează familiile de homsexuali.

Primul pas s-a făcut prin sterilizarea barbaților, prin introducerea în alimentație a unui soi de porumb modificat genetic, care conține o genă a sterilității, precum și sterilizarea prin vaccinare, a femeilor.

Tot pentru reducerea numărului de familii, și deci a copiilor, se votează în toată lumea, legi care dau drepturi „excesive” femeilor și copiilor, cum este acum și în România, care de fapt vor descuraja oamenii să-și mai întemeieze familii și să apeleze la „servicii” plătite. În acest fel, statul poate încasa impozit pe prostituție și e sigur că nu se mai nasc atâți copii, exact cum s-a trasat calea de școala eugenică britanică, la începutul secolului, prin Bertrand Rusell. 

Impunerea prin forță a recunoașterii oficiale a familiilor de homosexuali va diminua drastic numărului de copii.

Prin aceste legi, vor face ca oamenii să fie și mai însingurați, deci mai expuși la manipularea psihologică. Să nu uităm că mișcarea feministă, nu a avut decât scopul ca femeile să meargă și ele la servici, și să crească masa persoanelor impozitate, concomitent cu scăderea numărului de copii.

 

De asemenea, elitele vor să chip-eze toți oamenii, cu scopul de control complet. Și la noi, doresc introducerea peste noapte a buletinelor, permiselor auto și pașapoartelor cu cip, sub motivul că așa e modern, dar de fapt e etapa pregătitoare pentru implantarea cip-ului RFID, în mână (RFID=Radio Frequency Identifying Document).

Astfel au timp să realizeze rețeaua utilizată la citirea chip-urilor, de la distanță și crează o obisnuință în a accepta aceste chipuri. Vedeți aici ce-i spune Nick Rockefeller lui Aaron Russo (pentru că a spus lumii acest secret, Arron a fost ucis, deși amândoi sunt evrei!).

Chip-urile au o mică baterie de litiu, care doar la o mica fisură, se scurge în fluxul sanguin. Acest litiu e o otravă puternică, care produce moartea în niște chinuri groaznice.

Deoarece, schimbul liber de informații între oameni, pe internet, este foarte deranjant pentru aceste elite, care fac eforturi enorme să blocheze orice informații în mass media controlată de ei, au început să ia masuri de a desființa forma actuală de internet. Astfel ei preconizează implemetarea accesului pe baza biometrică la furnizor și siteurile vor trebui „aprobate”. 

 

Acestea au fost deja implementate și testate în China, unde funcționează perfect. Vor începe de la interzicerea site-urilor pentru adulți, de jocuri și în final vor interzice site-urile „deranjante”. De altfel, politicienii corupți din România, au și votat pe ascuns, în perioada summitului NATO la București, ascultarea telefonului, interceptarea mailului și înregistrarea siteurilor pe care navigăm. Deci împreună cu chip-area, se dorește un control absolut, a ceea ce facem, unde ne aflăm, câți bani avem, ceea ce cumpărăm, ce mâncăm, la ce filme ne uităm, ce ziare citim. ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET.

Si dacă noi ne răzvrătim, vor da comandă de blocare a cip-ului. Din acel moment, omul încetează să mai „existe” social. Acesta e genul de control pe care îl doresc elitele mondiale.

DE ALTFEL SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca după distrugerea completă a economiilor și sistemelor bancare, oamenii să fie atât de îngroziți și de terifiați de lipsuri de tot felul, încât vor cere guvernelor să facă ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt și așteptau, vor aduce în prim plan, BANCA MONDIALĂ, cu O SINGURĂ MONEDĂ, VIRTUALĂ, care va fi introdusă electronic pe chip-ul din mână. Ca urmare a foametei și a lipsurilor, oamenii vor ACCEPTA DE BUNĂ VOIE ACESTE CIP-uri.

Din păcate, fără nici un singur dubiu, această  monstruoasă conspirație antihristică, împotriva sănătății, libertății și în final, a existenței umane. 

Sursa: AIM – Active Information Media – roaim.co.nr, EUfrosin