CONTROVERSE

Spread the love

Loading

Autor: dr. Paul Ichim

Sensibilizat de afirmațiile unora dintre dumneavoastrăcă Jadoreala și Salameala este mult mai extinsă-n populație decât îmi dau seama, am fost mai atent la eveniment.

Uite așa-mi fac iar autocritica, deoarece stau în mâna cu telefon performant și nu știu să-l scormonesc suficient.

Deh, am o scuză, ca omul ocupat, chiar în postura de telefon, îl folosesc și eventual de trimis și primit diverse mesaje.

Uite așa mi-am dat seama că pe versiunea FB a lui, bântuie o groază de compilații video, că tiktok-cesc ăștia la greu pe aici.

Când am urmărit ce postează lumea, am devenit subit bisericos nevoie mare, adică m-am crucit.

Detașat conduc tipele ce schelălaie a manele, dar nici masculii ce se dau … duri, nu sunt absenți.

A două categorie de postări o reprezintă ceva dudui cu ten bubos, acneic, ce se dau cu diverse tencuieli și vopseluri pe „vitrină” ca să capete aspect comercial. Chestia aia cu rimelatul gen Cleopatra, cu întinsul conturului la ochi spre conductul auditiv și spre piramida nazală, deja este un standard.

Pe urmă bântuie tot felul de domnișorici în diverse țoale, îmbarligându-și picioarele, trecându-și senzual și invariabil mâinile prin păr, pe care-l aruncă peste cap răsucindu-și brusc gâtul.

Cele mai rare sunt cele cu interpretări de poante mai vechi, un fel de interpretări tip „cover” de bancuri.

Să nu uit, astăzi mi-au picat ochii și pe decolteul Loredanei, doar este în floarea tinereții….a două și trebuie să ne dovedească că mai are cătare. Lângă ea Zâna surprizelor, ce face pe necuratu-n patru să nu dispară-n uitare și pe Mantea cu tencuielile de ten.

Educativă enumerare, deja mă simt plin de informații și bine dispus….aiurea.

Și pentru că tot veni vorba despre educație și canalele de informație în masă. Ce așteptări să avem de la generațiile care vin, să rețină o anumită sobrietate în fața religiei, să nu se piardă semnificația corectă a sărbătorilor creștine, când pe toate canalele de televiziune se vorbește doar despre crăpelniță și aprovizionare, despre ouă și iepurași, miei și cozonaci.

Chiar asta-i esența sărbătorilor actuale, atât înțelege societatea noastră liberă ce poate merge fără intedicție la biserica?

Parcă era o vorba ce asocia societatea de mâine cu școală și educația de astăzi?

Sursa foto: dreamstime.com

Tagged: