Copii orfani au fost sacrificați în ritualuri satanice… George Soros suspectat că participă la vânătoare de oameni

Spread the love

Loading

Mărturie : “In unele păduri de lângă Oudergem, ei vânau acei copii care alergau goi prin pădure și dupa ce erau doborâti … le taiau penisurile băieților morti și le luau ca trofee. Am văzut soldați belgieni care patrulau prin pădure și protejau oamenii care participau la vânătoare, oameni ca Prințul Friso, Regele Albert al Belgiei și Mark Rutte – primul ministru. Am recunoscut pe George Soros în partida de vânătoare, știti, miliardarul. El este bun prieten cu soția lui Friso, Mabel Wisse Smit. “

ritualuri sataniceRelatarea lui MIRCEA BUTEANU un halucinant  material! Te duce gândul imediat la copilașii din România, care practic au dispărut după ce au fost exportați și de atunci nu se mai știe nimic de acei copii. Au  dispărut fără urmă și nimeni nu se mai interesează de soarta lor.  

Tuam, Irlanda și Bruxelles

Aproape 800 de copii au fost găsiți într-un rezervor-cisternă la Casa de copii ,,Mama Catolică Sf. Maria” din Tuam cu “semne de ucidere ritualică“, potrivit unei surse din cadrul Garda, forțele de poliție din Irlanda.

Marturie : “Legiștii ne-au spus că configurația rămășițelor și dovezile de decapitare și dezmembrare seamănă cu semnele obișnuite de omor ritualic … Acești copii nu au fost pur și simplu tăiati, ei au fost masacrați.”

 

Guvernul irlandez și Biserica Romano-Catolică și-au anunțat “investigația” lor în casa gropii comune, și au închis sit-ul, fără a declara ca aceasta să fie un loc al crimei: procedura standard în orice acoperire instituțională. După câteva zile sute de protestatari au mărșăluit pe străzile capitalei Dublin, au protestat la Irish Dail, sau Parlament, cerând o anchetă completă, cu puterea de a urmări în justiție. Un martor olandez a adus mai multă lumină cu privire la rețeaua Celui de-al IX-lea Cerc satanic și legăturile sale cu crimele savarsite asupra copiilor în Anglia, Belgia și Irlanda.

Martorul, un funcționar public pensionat, a numit nouă judecători de top, politicieni, membrul Bilderberg – George Soros și Prințul Friso, fratele regelui actual al Olandei, în calitate de participanți la uciderea de copii, toate acestea observate în Oudergem, Belgia și Zwolle, Olanda în 1996 și 2000. Martorul a dat mărturia video, lunea trecută anchetatorilor Curții.

 

Marturie : “In unele păduri de lângă Oudergem, ei vânau acei copii care alergau goi prin pădure și după ce erau doborâti … le tăiau penisurile băieților morti și le luau ca trofee. Am văzut soldați belgieni care patrulau prin pădure și protejau oamenii care participau la vânătoare, oameni ca Prințul Friso, Regele Albert al Belgiei și Mark Rutte – primul ministru. Am recunoscut pe George Soros în partida de vânătoare, știti, miliardarul. El este bun prieten cu soția lui Friso, Mabel Wisse Smit. “

 

Friso, fratele mai mic al regelui olandez Willem, a murit subit într-un spital anul trecut, în timp ce se recupera dupa un “accident de schi”. Moartea lui a venit chiar înainte de expunerea publică a uciderii de copii la nivel înalt de către fostul membru al Parlamentului belgian Louis Laurent.

Martorul a descris, de asemenea, prezența unui ” prelat catolic”, la o crimă separată a trei infractori minori adolescenti aproape de Zwolle, Olanda în 2004.

 

Marturie : “Un sindicat al crimei numit” Octopus “, oferea copii, luându-i din centrele de detenție pentru minori. Au fost trei dintre ei în acea zi, doi băieți și o fată. Toti acestia au fost violati și torturați până la moarte, într-o casă din apropiere de Zwolle deținuăa de gangsteri. Friso a fost acolo, și un prelat catolic, nu l-am recunoscut pentru că a vorbit limba engleză. Dar îmi amintesc că Friso la numit “Irlandezul“, el s-a referit, de asemenea, la Nouă sau grupul al nouălea sau asa ceva. “

Martorul a fost prezent la aceste crime și este un fost membru al pretinsei “Octopus“, sindicat al crimei organizate, care controlează comerțul cu droguri din Olanda și Belgia. El este al patrulea martor care a iesit în față pentru a descrie crimele ritualice ale oficialilor de top din Olanda și Belgia.

 

Ritualurile Celui de-al IX-lea Cerc vizate pentru închidere

 

Montreal și Dublin: Șerifi instruiți profesional s-au pregătit să închidă ritualurile sacrificiale planificate ale Celui de-al IX-lea Cerc din bisericile catolice din Montreal, Canada și Dublin, Irlanda precum și arestarea participanților la aceste crime. Șerifii au format o  brigadă special în cadrul unităților de acțiune directă stabilită de Curtea de Drept Comun de Justiție de la Bruxelles, precum grupuri de acțiune în filialele locale.

 

Biroul șerifului a notificat Garda, politia din Dublin, cu privire la intențiile lor și au făcut apel la ajutorul lor. În Montreal, poliția regulată, a primit ordinul să nu acționeze și să nu interfereze cu acțiunile serifilor, altfel va fi acuzată de complicitate penală și obstrucționarea justiției, dacă aceștia interferează. […]

 

 

Un ultim comentariu: violarea copiilor nu este o crimă în catolicism. Arhiepiscopul admite că este un apel la trezire

 

Arhiepiscopul catolic Robert Carlson a declarat în prezența unor avocați americani că el “nu a fost conștient de faptul că violarea unui copil este o crimă“. Carlson este responsabil pentru tăinuirea preoțească a traficului de copii în dioceza sa din Minneapolis, începand din 1980. (NBC News, 10 iunie 2014)

Remarcile scandaloase ale lui Carlson nu sunt o aberație sau un motiv pentru a fi pur și

simplu revoltat: ele sunt, de fapt, o descriere onestă a politicii si atitudinii catolice oficiale. Violul de copii nu este o crimă sub “drept canonic” catolic (a se vedea Crimen Sollicitationas, http://www.hiddennolonger.com/, anexa 9), nici în conformitate cu valorile depravate ale clericilor și oficialilor catolici.

Când Carlson exprimă îndoieli asupra faptului că este greșit să violeze un copil, ar trebui să fim surprinsi. El a fost crescut într-o cultură religioasă, care trece cu vederea și minimalizează crima, pentru că profită masiv de ea, este o valoare de mai multe miliarde de euro pe an, în casa industriei traficului de copii.

Cât timp va mai dura ca orice politician sa facă remarca lui Carlson? Biserica Romei, bineînțeles poate scăpa cu crima și acest tip de obscenitate tot timpul.

Deci, de ce lumea tolerează existența acestei biserici în continuare: cea mai groaznică din istoria omenirii?

Un articol publicat de Ion Coja pe blogus său la rubrica în Textele altora merită să fie citit.  

 sursa : http://ioncoja.ro