Coronavirus azi. Iulian Capsali: ”Opriți genocidul!”

Spread the love

Loading

Comentatorul Iulian Capsali, fost director editorial la România Liberă, susține că s-a făcut o statistică să se vadă cum au murit oamenii, de ce afecțiuni și că s-a observat că mult mai mulți au murit de afecțiuni cardiovasculare care nu au reușit în această perioadă să își vadă medicul curant. Aceste afecțiuni trebuie evaluate periodic.

”OPRIȚI GENOCIDUL!

După ce gheața ideologică a covidului a fost spartă, la noi în special de prof. univ. Vasile Astarastoae și medicul Răzvan Constantinescu, am asistat aseară la un interviu formidabil luat unor somități medicale. Asta în timp ce interviul-șoc de pe youtube al prietenului Răzvan Constantinescu a fost eliminat fară niciun motiv viabil. Rețelele globaliste de socializare (și control) duc o lupta ideologică pentru eliminarea oricăror elemente „dizidente” care demască această crima mondială a falsei pandemii.

Seful secției de Chirurgie Toracică ”Marius Nasta” (pentru cei care nu stiu, este un spital specializat pe bolile pulmonare), prof. Ioan Cordoș, a declarat la A3:

”Din păcate pacienții au resimțit cel mai mult criza de coronavirus, având în vedere starea de tensiune și groază, picurată zi de zi de media. Și mai ales că s-a constituit acel Comandament. Faci acest comandament când ai război civil, nu când ai o gripă. E VORBA DE O BIATĂ GRIPĂ.

S-a făcut o statistică să se vadă cum au murit oamenii, de ce afecțiuni. Mult mai mulți au murit de afecțiuni cardiovasculare care nu au reușit în această perioadă să își vadă medicul curant. Aceste afecțiuni trebuie evaluate periodic.

Nu pot să îl lași pe pacient și să facă ce o vrea Dumnezeu. Asta s-a întâmplat și la noi. O serie de pacienți cu boli cronice, de teamă nu au ajuns la spital, de temă. O TEAMĂ INDUSĂ”

Președintele Colegiului Medicilor din România, dr. Gheorghe Borcean, arată că, din 15 martie până în prezent, românii au murit de peritonită și ocluzii pentru că au ajuns prea târziu la spital: „Ce știm sigur, raportat la perioada anilor trecuți, este că numărul de bolnavi care au murit a fost cu 20% mai mare. În perioada stării de urgență și a stării de alertă s-a murit mai mult de infarct, de ocluzii și de cancer”.

Totul dovedește că orice continuare a blocării societății de către demenții de la putere în complicitate cu presa cumpărată pe banii noștri este CRIMINALĂ”, a scris Capsali.

Tagged:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *