COVID-19: crește numărul îmbolnăvirilor în Timiș

Potrivit informațiilor făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Timiș situația îmbolnăvirilor cu coronavirus este în creștere.

Mai exact, în data de 24 aprilie 2020, autoritățile informau că, în Timiș, sunt 408 cazuri confirmate. În data de 25 aprilie 2020, adică ieri, numărul acestora a crescut la 418, pentru ca, astăzi, să ajungă la 430.

Totodată, până acum, 608 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Reprezentanții Grupului de Comunciare Strategică reamintesc cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Tagged:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *