Crin Antonescu este ipocrit

Spread the love

Loading

Liberalii care vin lângă PSD o fac în ideea continuării USL

Văd că președintele PNL nu este deranjat de cei care îi pleacă la PMP

ipocrizia lui antonescu

Ceea ce spune președintele PNL denotă ipocrizia sa, dar mai ales dorința de a sparge cum poate frontul anti-Băsescu. Am înțeles de la domnia-sa că principalul  său obiectiv politic  a devenit  blocarea oricăror șanse de refacere a USL. A afirmat acest lucru

răspicat. Este problema lui Crin Antonescu însă că nu toți oamenii din PNL pot fi de acord cu o astfel de abordare. Am construit un proiect politic pentru care mulți dintre liberali, alături de noi, au muncit zi și noapte. Acești oameni nu pot fi condamnați pentru că nu sunt de acord cu aruncarea pe geam a proiectului USL, doar pentru că domnul Antonescu a decis să se orienteze către tabăra președintelui Traian Băsescu, trădând votul din 2012.

Cei din PNL care vin lângă PSD o fac în ideea continuării proiectului USL.  Nu am văzut același  deranj  la domnul  Antonescu atunci  când, zilele trecute, Elena Udrea anunța cu surle și trâmbițe cooptarea unui parlamentar liberal în rândurile PMP. Aceasta spune multe.

24 martie 2014

Ilie Sârbu, Senator PSD

 

Notă: plasarea fotografiilor în context aparține administratorului site-ului, iar declarația aparține senatorului Ilie Sârbu.

Sursa foto: artofpetry.blogspot.com, baricada.wordpress.com, bazel09.wordpress.com