Cu tunurile pe Antena 3

Spread the love

Loading

Ce se întâmplă în aceste zile arată demența în care trăim, arată forța

manipulării și a dezinformării. Minciuna a ajuns politică de stat, iar noi nu

facem nimic. 

978x0 32921800

Concret, după un proces controversat, mai multe bunuri ale lui Voiculescu au trecut în proprietatea statului. În conformitate cu LEGILE din România aceste proprietăți trebuie administrate de o instituție, în acest caz primăria din sector. Următoarea fază identificarea chiriașilor și a contractelor de închiriere. Tot legile spun clar că prioritate la prelungirea contractului de închiriere o au chiriașii. 

 

Un alt punct clar al sentinței dată lui Voiculescu nu face nicio referire la Trustul Intact sau al Antena 3. Și atunci ce atâta tevatură. Pentru a putea fi evacuată Antena 3 și celelalte televiziuni trebuie să se facă un proces de evacuare, care va trebui să treacă prin toate căile de atac și sentința să fie definitivă și irevocabilă. În acest context ANAF a făcut un ABUZ. ANAF putea să intre în sediul numai dacă posturile TV nu și-ar fi plătit contribuția. Administrarea clădirilor statului o are alte instituții, dar se pare că la noi LEGEA nu mai ESTE LEGE.

 

Citiți:

Presa din România NU mai este românească

Evreii au acaparat mass media din România

 

Nici DNA nu are atribuții să continue influența după finalizarea unui proces. Tot legea prevede că DNA este o instituție de anchetă și justiția o fac judecătorii nu procurorii. 

Prostimea pe internet a atins cote nebănuite. S-a mers până acolo încât mai mulți “vermălei”, cum spune Badea, mai mulți cretini, cum spun eu, își dau cu părerea și deja dau sentințe. În nesimțirea lor au ajuns până acolo încât l-au apostrofat pe președintele Iohannis pentru că și-a spus părerea, ca orice om din țara asta. Cică, prostimea de pe internet i-au retras like-urile. Pauză de râs! 

Dacă ar fi urmărit atent ar fi observat că reacția președintelui vine după reacția de la Bruxelles.

Și un alt  punct de vedere este faptul că toate televiziunile și presa a pus tunurile pe Antena 3. Au condamnat existența acestui post fără nicio rezervă. 

Exemplu, Nașul TV, cu Moraru, care are pe față fecalele lui Băsescu, de prea mult pupat în cur, Rareș Bogdan de la Realitatea, care nu plătește impozite din 2004 etc. încearcă în aceste moment cea mai mare dezinformare din ultimii ani. 

Românii mai trebuie să știe că presa românească a dispărut. Trustrurile evreiești au acaparat întreaga mass medie. Excepție Televiziunea Națională și Trustul Intact. Și acest lucru trebuie să dea de gândit. 

Credeți că e corect să închidem o televiziune fiindcă nu place unora. E simplu, alegerea se află la fiecare dintre noi, schimbăm canalul și atunci mă întreb de ce atâta ură. Antena 3 nu poate obliga pe nimeni să se uite la televizor și atunci de ce să urăsc vecinul că se uită.

Dacă Antenele vor fi forțate să tacă noi am făcut un salt înapoi cu 50 de ani.